• sini

cuzz nějak se mi podařilo ohnout rám black horse přímo u hlavy za výstuhama chtěl jsem se zeptat odborníku jesli je to ještě použitelné prsklé to není jenom mítně vyhlé dá se to nějak spravit třeba rozřezat a svařit zase rovně nebo tak něco ??

0 0
    • zac  

Uz jsem se lek ze nekdo znasilnil BlackHorse… :-D

0 0
      • Tomcat  

:o):o):o):o):­o):o):o):o):o):o):o):o):­o):o):o):o):o) :o):o):o):o):­o):o):o):o):o):o):o):o):­o):o):o):o):o) :o):o):o):o):­o):o):o):o):o):o):o):o):­o):o):o):o):o) :o):o):o):o):­o):o):o):o):o):o):o):o):­o):o):o):o):o) :o):o):o):o):­o):o):o):o):o):o):o):o):­o):o):o):o):o) :o):o):o):o):­o):o):o):o):o):o):o):o):­o):o):o):o):o) :o):o):o):o):­o):o):o):o):o):o):o):o):­o):o):o):o):o) :o):o):o):o):­o):o):o):o):o):o):o):o):­o):o):o):o):o) :o):o):o):o):­o):o):o):o):o):o):o):o):­o):o):o):o):o) :o):o):o):o):­o).......

0 0
      • Meesha  

taky mne ten nadpis zarazil… brrr! :-D

0 0
    • Manas  

To to asi rezat ne, da se s tim jeste jezdit – jinak u hlavy to je spis otazka na mr. Benese co to varil a nebo se muzes obratit na Frantu Mrazka.

0 0
    • Tomcat  

Franta Mrázek pomůže

0 0
      • sini  

No tak šlo by to nějak spravit nebo né ? a jesli jo tak jak a na kolik by to asi vyšlo

0 0
        • Manas  

zname-li Frantu a jeho ceny tak bych se odvazil tvrdit ze tak 300 – 400 kc :-)

0 0
          • sini  

no a šlo by třeba že by to teda vyrovnal a hodil na tu hlavu ještě nákou výstuhu at je to pro příště trochu pevnější,jo hele takže zatím se na otm dá normálně jezdit nemá to nákou větší náchylnost k prsknutí nebo tak

0 0
            • Pá-dlista1  

Ja jsem na ohlem BlackHorsu jezdil docela dlouho a nove majitelce slouzi doted. Ale bejt tebou, tak to hodim Frantovi (, kdyz na to bude mit cas) a neresim co by kdyby.

0 0
    • Darkson  

proč jsem čet opilý blackhorse…?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.