• MlokCZ

Mohl by někdo prosím, kdo vlastní tuto helmu popsat (a případně nejlépe sem vyfotit) upínací mechanismus pod bradou přilby Cratoni Tremor a ještě plastové spojky pásků pod uchem. Na netu jsem to nikde nenašel a v krámu jsem tu helmu nikde tady neviděl, abych se podíval.

Upínací mechanismus, který je vzadu, ten je nafocený a popsaný všude, ale ten pod bradou a na stranách nikde.

0 0
    • Biker jak Pes  

Tuhle přilbu jsem si nedávno koupil a maximální spokojenost. Lehká jak papír a na upínací mechanismus si taky nemůžu stěžovat. Jak vzadu, o kterém jsem si myslel, že se hned utrhne, tak pod bradou. Můžu jen doporučit

0 0
      • MlokCZ  

Díky za foto, já myslel, ale mechanismus pod bradou, ten zadní jsem našel na netu úplně všude. Byl jsem se pak mrknout na Cratoni, co tu mají a ten mechanismus pod bradou je na nich stejný, takže už jsem ho viděl. A ten se mi právě nelíbí. Takže jsem nakonec zůstal opět u Uvexu, model Wing. Uvex jsem nejdřív moc nechtěl, že si pořídím něco lehčího (všude byly váhy k 290g), ale nakonec jsem zjistil, že jsou taky lehký. Všechny ty udávané váhy byly pro tu větší velikost, mě perfektně sedne ta nejmenší, ta má 260g včetně štítku. Štítek nevozim, takže jsem někde pod 250g, což už je taky slušný. To už není o tolik horší než ten Tremor. A hlavní je, že mi perfektně sedla + se mi moc líbí mechanismus pod bradou.

0 0
    • Biker jak Pes  

A ještě druhé foto.

P.S. je to focené bez štítku, který se k ní normálně dodává

0 0
    •  

Ječňák je borec!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse