Přidá se někdo?? Tentokrát snad už konečně opravdu pohodová vyjížďka cca 60–70 km ve víkendovém tempu :)
Přidá se někdo?? Tentokrát snad už konečně opravdu pohodová vyjížďka cca 60–70 km ve víkendovém tempu :)
V kolik hodin? Přidám se, ale zatím to nemůžu říct 100%. Budu mít o víkendu návštěvu, takže podle programu. Ale v neděli už bych měl mít „volno“ celý den. Takže pokud někdo pojede i v neděli, hlásím se rovnou.
počítám tak cca 10–11.00 h start, ale přizpůsobim se :)
hehe, se to bojím skoro napsat, abych to nezakřiknul a něco to nepřekazilo, ale jel bych:-) aspoň otestuju novou hračku… ale běda Ti, jak ta vyjížďka nebude pohodová, jinak mě máš na svědomí:-)
paráda… budu se těšit, musim slavnostně přísahat, že se pojede pomalu, nebo mi uvěříte ? :))
hm, ty chrtíš a on sjezduje, sem zvědavej až si v pondělí přečtu report…
snad nebudou žádný ztráty na kostech a meteriálu :)
snad nebudou žádný ztráty na tucích a egu :)
ha jestli se pojede pohodička a pomalu tož bych se taky ukázal, ale nevim to na stopro :o) planujem něco na vejkend tak když to nevyjde ukažu se :o)
fajn, se to začíná slibně rozrůstat… :) srazy Barrandak, Krčák, Točná letiště upřesníme zejtra…
tak na toho bacha, už má letos 7500km a jezdí jak kulovej(knedlíkovej:) blesk,…
7500 km ? to je slušná porce… v profilu má nádherný stroje… tak to s mejma 2500 km můžu bejt rád, že bude pohodičkový tempo :)
Jééé škoda, že nejedete v ne, na so už něco je (Říp). Jinak bych rád jel :((
já bych jel (i) v neděli, beztak nevím, jestli mi to v sobotu vyjde.
Tak pro shrnutí… sraz 1O.OO Krčský les U Labutě nebo Letiště Točná cca 10.30 h
Teoretičtí účastníci:
Ydaho Bajkr Pebe :) Peslezedírou snowfil black.horse enjoy :)
další vítáni…
tak si to kuci uzijte…:-(
Taky bych jela, ale tou dobou budu uz asi na Sumave. Ale aspon vas nebudu zdrzovat a muzete pekne chrtit :)
tak z toho asi nic nebude jedu do českého ráje :o)
pokud se nezvrtne počasí, tak zatím v tom nevidím problém:-)
počásko vydrží, už sem objednal :)
No tak me se na zitrek nanominovali rodice, kteri se vypravili na dovolenou a cestou se zastavi, takze v sobotu muzu az odpoledne (cca od 15:00–16:00) a v nedeli cely den. Jel by nekdo v nedeli? Pekne prosim, smutne koukam… :-)
ja bych klidne jel, ale nevim zda se sem jeste dostanu pro pripadnou domluvu :|
jasně pojeď, kde se mužeš připojit ??
joooo jak ja bych se jel projet…:((((
a co ti brání ? :))
blba otázka nemyslíš…;) :((
na jak to máš dlouho ??
na měsíc prej… + asi nějaká doba nežse to dá uplně do richtiku… a někaký asi rehabilitace a tak… fuij fuj:(( ELWÍRO JÁ TĚ NEMÁM RÁD!!!!;) :D :D ;)
to je v klidu já tebe taky ne ;-P
tak hlásím ještě jednoho člena… vezmu s sebou Eilu… jinak pojedu Krčák s PeBe a Eilou asi od obchoďáku Chodov a sjedu si Krčákovský trailíky, sjezdíky a traverzíky pokud to dovolí čas po cestě k tý Labuti…
O.K. tak v 10.00 h dole u Labutě… ??
cabbage nás po krčskejch singlících tahal v sobotu asi hodinu a čtvrt a dole jak je žlábek pod sjezdem čekal s foťákem, kdo hodí lamu :)
jestli Tě to potěší tak sem ho v jednom lehce techničtějším sjezdíku na Hrádku decentně zaříznul na HT a pak se mnou nechtěl jet takovej sjezdíček k jednomu z těch traverzů:-) takže sem se za Vás pomstil:-) (ale jinak jezdí kluk ušatá dobře, to jo:-) )
no nevěřil bys, potěšilo :) Cabbage jezdí velmi dobře, z kopce i dokopce
Z kopce … :-)))))
co se směješ někdy mě i dojede :)
se ho musím zastat, jezdí docela dobře:-) já třeba miluju prudký technický padáčky a pod v malý rychlosti, on zase jezdí dobře rychlý šotoluinový sjezdy, kterých já se vyloženě bojím:-) každej máme něco…
Ja mam napriklad cerne nestovice :-)
a já hlad:-)
A co prudky kamenity sjezdy? Treba do Vraneho po zlute :-) Tam se da jet i pade :-)
Ty jo, po neděli končím s ježděním náročnějších sjezdů.
Ráno vstanu snídaně, pak nějaké zdržení a vyjíždím s lačným žaludkem. Hlaďák už pod lávkama, v plánu mám techničtější švih s místníma lahůdkama. Vyjedu na první lávku a nějak se zapomenu a padám z nulové rychlosti bokem z lávky do potoka :) Pak jsem si chtěl sjet ten sjezd na konci lávek jak jsem tě tam fotil, najíždím do něj a nějak jsem se zapomněl a pedálem vzal o ten malej pařez před ním a skutálel jsem se dolu. Pak jsem si tak přemýšlel na hočiminovi a ustřelilo mi přední kolo a zase tlama. Našel jsem zbytky sebevědomí a jedu podel plotu do zoo, nedávno jsem psal jak je to easy. Hm, asi špatnej den přeskakuju řídítka a dopadám na obě nohy, takže takovej nechtěnej tríček :)) Takže od teď už jen šotolinové cesty a cyklostezky :)))
podarenej den :-)
mimochodem, v sobotu sme se potkali na tech brdech, jenze jste proleteli tak rychle, ze sem nestacil reagovat :-)
V so jsem byl na Řípu, s Bike-foristy nejezdím :))
aha, tak sme si te spletl… to byl jen kluk s holkou
Tak to mas docela luxus :-)
Vlastne tam je to spis pozvolny – jen do toho musis dupat :-)
No tuším, kde asi je to letiště, tak snad se tam objevím.......budete mít nějaké poznávací znamení?:-D
na Letišti Točná budeme tak cca v 10.30 h, myslim, že nás nemůžeš přehlídnout :) 4 až 6 lidí jedoucích velmi pohodovým tempem… :))
a co zitra rano? jel by nekdo neco kratsiho?
ahoj, zejra jdu jenom velmi lehce tak na 2 h, ale vyjedu až kolem poledne, ráno musim na skok do práce… pojed i v sobotu… mimochodem to stoupání na budejovickou na závěr byla pěkná tečka :)
sobota je daleko to jeste uvidim :) zitra chci jet brzo rano potom hlasi destik a nechce se me sebou tahat… vis co :))
jen ty blatniky vem, aspon nezaprsi :) dobře, tak kdybys jel v sobotu, srazíme se v Krčáku…
dneska si zmokl co ? tak pojed zejtra, zas sem objednal hezký počasí :)
nezmokl vyjel jsem ve az 4 :) dostavim se tak na 50% k labuti v tech 10 jeste nevim po dnesnim nedobrovolnem letu pres riditka v krcaku se necitim fit
se to musí rozjezdit :) vzpomeň si na mě :)