• palladin

Jen se chci podělit o zajímý úkaz který se mi včera naskytl v lokalitě Klecan u Prahy. Potkal jsem jakéhosi pána ve středních letech na kole s nosičem na nákup, šílenými rohy, ..a dalšími vesměs doplňky, díky kterým na mě kolo působilo jako kolo mého strejdy, určené výhradně na ježdění do sámožky. Co na tomto kole bylo zvláštní byl rám…viz foto. Trošku jsem to nedával..patrně asi dotyčný ani nevěděl co má pod sebou. :-)

0 0
    • wroum  

a kde je to foto?

0 0
    • palladin  

0 0
    • Motyll  

A to foto? :)

0 0
    • dieegoo  

No ja jen nevim, co vam je porad do toho, vsichni se vztekate, kdyz vidite nejakyho cyklistu na lepsim kole… to ma pravo na dobry kolo jen zavodnik? Pokud to kolo chtel, tak pro by ho nemohl mit? Byt i treba jen na to jezdeni na nakupy… Me to prijde fakt ujety, bud ste zavistivy nebo desne neprejici..

0 0
      • wroum  

nikdo se nevzteka kuli lepsimu kolu a nikdo nema problem. slo pouze o konstatovani, ze nekdo obcas prijde k nejakemu skvostu a ani o tom treba nemusi mit paru a to je samozrejme na zpusobu uzivani a osazeni videt. nic vic a nic min.

0 0
        • mawerick  

anebo to ví a čte BF a pak se baví tím jak s tad lidí hádají kvůli naprostejm kokotinám:)

0 0
        • dieegoo  

Nereaguju jen na tenhle thread, ale uz to tady bylo vickrat, ze nekdo rikal, jaky videl vyborny kolo a jakyho vidlaka na tom :)

0 0
      • kurýr na bajku  

Závist je přirozená lidská vlastnost. Taky si občas řikám, že tendle stroj bych dokázal využít líp. ;-)

0 0
    • VencaV1  

A ja vcera videl parecek typyckejch rekreacnich cyklistu a pán mel na ramu napsano S-Works. Ale nijak zvlast me to nepohorsilo. :)

0 0
    • pepino  

No já teď viděl konferenci na ČT24, kde Topolánek prozradil, že se chystaj vyjednávat s komančema,mu­ehehhe:-)

0 0
      • Peslezedirou  

Si uplně představuju jak sedí Topolánek ve Wigwamu a vedle něho Vojtěch Filip, který má na hlavě čelenku ze slepic a oba pokuřují dýmku míru a nad nima se houpe skalp Paroubka a voličů a oni se chechtají jak nás převezli :))

Už se těším už na ryby!!!!

0 0
        • filipes  

dohodnou se vsichni najednou, ruka ruku myje. Budou jeste chvili hrat divadlo, ale do predcasnych voleb je jim FAKT nechce, nebudou prece riskovat koryta ktera maji na 4 roky jista, ne? ;-)

0 0
      • rasto  

a zadne demonstrace na Vaclavaku jako proti Paroubkovi? zadne protesty pred Tololankovym bytem??

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.