• Meveric

nazdárek , rozhodl jsem si koupit horské kolo , ale apsolutně nemám páru. Na co si mám dát pozor. Kydby jste my prosím někdo mohli poradit jaké bike si mám koupit jsem omezen cenou 20000. Díky všem

0 0
    • orca  

moc obecnej dotaz … spíše si najdi co chceš a pak se na to optej

0 0
        • r4d3k  

Se tady malinko navezu do tématu. Právě vybírám jedno z uvedených kol a rozhoduju se mezi Dema Deor a Kellyœ Magic. Do kola chci dát 20 litrů a obě tato má místní prodejce, což mi vyhovuje, protože začínám a z každou prkotinou tam za ním pojedu. DEMA vidle Suntour AXON D RL + LOCKOUT a magic ROCK SHOX Judy J2, 100mm / PopLock Remote Lockout. Tam asi takovej rozdíl nebude, ne?? DEMA komplet Deore včetně klik a brzd a myslím že ty Véčka bude mít lepší než tektra a Ritchey je u obouch asi stejnej. Mě to vychází na tu Demu!! Nějaké názory?? předem dík

0 0
          • kurýr na bajku  

Oceňuji tvou loajálnost vůči místnímu prodejci. Na druhou stranu dybys měl srovnat tu tvou DEMU a KELLY'Se s No saintem, tak zdravý rozum velí jasně ! Snad by se na tebe místní prodejce kvůli nákupu přes internet nevykašlal ?

0 0
    • MlokCZ  

Malinko bych přidal, třeba na tohle www.kolokram.cz/…uct_info.php?…

Fungující vidle se v této kategorii tak často nevidí.

0 0
    • Quake 9.0  

Kdyby se Ti náhodou podařilo něco přišetřit, tak mohu vřele doporučit: shop.bikesky.cz/ob­chod.php?ukaz­tovar=1189

0 0
    • poiko  

šel bych do toho MARINa. vypadá super a neni špatnej. otázka je, jestli ho chceš koupit přes net

0 0
      • MlokCZ  

Za tu cenu je fakt pěknej, ale já bych do něj šel jen v případě, že váží fakt málo. Jinak bych se Skarebu vyhnul a šel raději do No Saintu.

0 0
        • kurýr na bajku  

Jj, No Saint je lepčí. U toho MARINA mne vystrašila kombinace SOLE/SKAREB :-o

0 0
          • r4d3k  

Jsem začátečník i tady a nějak sem ten dotaz šoupnul vejš! :)

0 0
    • VencaV1  

Jsem myslel, ze se dozvim neco od zkusenych a ono nic. :) Asi by ses mel podivat na desatero, pise se tam neco o nazvech prispevku.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.