• Marika88

Je mi to děsně trapné, ale už si nevím rady. Jakým způsobem mám dostat klasické pedály z klik? Zkoušela jsem to 15 klíčem, a vůbec mi to nešlo. Hlavně se mi prosím nesmějte :)

0 0
    • Lister  

co bylo za problém ????

0 0
    •  

nepovolujes opacnym smerem? pokud ne, tak zkus na klic nasadit nejakou trubky, abys mela vetsi paku

0 0
      • poiko  

jo, mně to taky nešlo, tak jsem si natočil kliku k spodní trubce zadní stavby, nechal si tam nějak odstup, chytil jsem do dlaně tu trubku a klíč a sevřel jsem dlaň. pak se to nakonec povolilo

0 0
    • Lone1  

Radí ti vzít trubku na klíč,ale to nejdůležitější ti nikdo neřekne.Levý pedál má LEVÝ závit,pravý pedál PRAVÝ závit.Nechci tě podceňovat,ale předpokládám,že víš jak se povoluje levý závit.

0 0
    • dada  

nejdřív se porádně koukni kam opravdu točit-jelikož nemám představivost tak si pomáhám tím že vemu jinej pár pedálů a kouknu se na závit dle příslušné strany…no a když si seš jistá tak zapři pedál na druhé straně nebo ať ti ho někdo chytí, nasaď klíč tak aby byl vodorovně a směr povolování dolů a prostě na to pořádně dupni!

0 0
    • Gorgov  

Jednoduse na strane kola kde nejsou prevodnika to „utahuj“ je tam totiz obraceny zavit. Druha strana je normal. nasad tyc a rvi to!

0 0
    • Marika88  

Tak diky vsem, uz se hnul. S tou trubkou to byl dobry napad.

0 0
    • james11  

chce to použít sílu, pokud nepomůže síla, použij hrubou sílu :-)

0 0
      • DX3,5  

Svatá pravda…co nejde silou, jde silou hrubou… :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.