• doktor z hor

Čau všem! Už dlouho pošilhávám po novým kole z katergorie enduro (nebo říkejte tomu jak chcete)… Asi nejvíc se mi líbí Giant Regin 3 (nebo 2 ale ten už cenou trošku dál než bych chtěl)

K mému údivu jsem, ale nenašel k tomuhle bajku prakticky žádnou diskusi (ani bajku :-) Tak by mě zajímal váš názor, nebo zkušenosti!

Pravda je, že moc pěkný endura se taky najdou u Ghost, Haro, GF , Canyon atd… jako strop bych viděl tak +/-55000,– … navíc brzo pojedu do USA, tak bych ho možná zkusil koupit tam.

Anketa: do kterýho by jste šli vy?

12x
    60%
    0 0
    • lubos  

cooo ? Jaks to probuh hledal ?

0 0
      • Mamut  

To bude tym, ze je disgrafik. Obavam sa, ze o tom „jeho“ biku tu skutocne nic nie je.

0 0
    • kesu  

pokud jedeš do států tak si vyhlídni na netu kšefty v okolí místa kam jedeš a pak jim pošli emajly za kolik ti kdo co dá.Já doporučuju spešla,protože kamarád si ho takle přivezl a když mu těd po roce odešla brzda tak mu ji v 69 na mezinárodní záruku vyměnili.Ještě doporučuju nechat si vystavit dva doklady o koupi na různé ceny kvůli dani.Docela ochotne ti to vystaví když jim řekneš je to odvážiš..A Spešla proto že je v usa levnej ..

0 0
    • speedy gonzales  

giant se v usa moc nevyplati..ze stejne prachy muzes mit i lepsi kolo…a taky lepsi znacku:-)

0 0
      • doktor z hor  

lepsi kolo, lepsi znacku…? mas nejakej konkretnejsi tip? jde mi hlavne o to aby to bylo nejaky enduro a aby bylo tak nejlip kolem 50000,–

Napr Spesli me prijdou predrazeny a ani se mi nelibi…,Rocky Mountainme prijde ze ty ceny nemuzou myslet vazne (nejlevnejsi Slayer 30 za 85.890, to je fakt moc!)… na to fakt nemam, asi sem tvrdohlavej Reign se mi hlavne hodne libi vzhledove :-)

0 0
        • speedy gonzales  

spesly v usa nejsou predrazeny a taky se mi nelibi… daji se koupit ruzne veci, zalezi na co narazis…kleiny, tomacy, rm, yeti,…

0 0
    • vili  

musis zadat do hledani reign a ne regin vis :-)

0 0
      • doktor z hor  

Aha :-) vono se to fakt pise REIGN na REGIN :-D nekde sem to tak kdysi precetl a doted sem si nevsiml, ze se to pise jinak… ale divny me to zas tak nebylo, protoze pod timhle nazvem se normalka na netu da najit (ikdyz pravda neni toho moc)… stejne jako spousta jinejch preklepu … zname to vsichni zejo :-)

0 0
    • Trojci  

jo

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.