Dělám to jen z provokatze
Dělám to jen z provokatze
Anketa: Nenávidím kurýra
o koho sa vlastne jedna? tak ma napada, ze to bude asi slabi odvar. co si tu vobec riesite osobne problemy
Tady byl někdo bumbat:-)
na paroubka mi nesahej!
bez dop.dele s urazkou na paroubka :-/
No počkej, dnešní paroubkův projev se snad nemohl líbit ani tobě, ne? Přirovnávat letošní volby a jejich výsledek k únoru 48 je pikantní obzvláště od něho…Teda pokud to nemyslel tak, že do toho jde s komančema a my máme posledního půl roku na opuštění republiky…
Rasto tohle psal pred projevem, osobne jsem dost zvedavej na to, jeslti mu prisel ok.
Ten v pravo? :)
smrt Paroubkovi !!!!!!!!!!!!!!!!
souhlas:-)
smrt topolankovi
Vůbec se na tomdle fóru už neukazuj !!!
Doporucuju ti jeho prispevky ve „Volby a cyklisti“;-)
Tam sem právě účelově nechodil, ale stejnek mne to neminulo.
:¡-(
…a to je ten duvod proc sem nechodim.jak rika Donutil:" Zeptejte se me na co chcete, ja vam na co chci odpovim"
to ze sem nechodis se pozna podle tvych stalych prispevku? :-)
stalych? ted sem tu zas tejden po nekolikamesicni prestavce. na jeden thread jsem tu byl upozornen…hadej kym? :-D
nebo co? povesis me na kandelabr?? ukazujes hezkou uroven :-/ s politikou sis zacal v tomto threadu Ty!! uplne zbytecne!!
Pokud si zde skutečně tak dlouho jak stojí v datu tvé registrace, tak ti musí být naprosto jasné, že tvá poznámka o mé úrovni je naprosto bezpředmětná a že si tě najdu a bude to s tebou děsně zlý…
LOL
BTW to je spis urazka kuryra pokud nekdo da hlas tyhle moznosti.
Na inlinech jezdí Topolánek:-)
dabelska kombinace
Nevadi mi, i kdyz… me ze zacatku sral fakt obstojne :-)
…no že jo ? Taky sem si na enjoye v neoblíbenosti dost věřil a vono prd :-(
ale jestli si pamatuju, tak si kdysi zacal dost nadejne :-P
kua ! asi sem už za zenitem (tím nemám na mysli model vo Arthura :-P)
kdyz sem ja vtrhnul na tohle forum, tak sem nasral taky spoustu lidi :-D jooo to byly casy. ted uz sem jen starej ubohej user, co nema elan na poradnej flame :-O
Dedku… ;o)
no jo, bejvávaly časy…
tak jaktoze ja to vzdycky dokazu?:-))
protože ty narozdíl od nás dokážeš dycky překvapit ;-)
no to si nemyslim:-)
to sem si jist