• misi.ce

Zdarec, tak jsem dneska chvíli jezdil a přišlo mi, jako když mi v nějakým úhlu naklonění ( ne natočení ) přední kolo jemně rezonuje. To samý sem postřehl (ne vždy) třeba při jízdě na zadním, když bylo přední kolo roztočený. Neměl sem moc času to zkoumat, tak bych se chtěl zeptat, jestli vás něco konkrétního z podobný zkušenosti nenapadá? Jinak třmen drží jak přibitej a kotouč taky, tím to nebude, to jsem si jistej. Napadlo mě maximálně hlavový složení, ale nějakou extra vůli tam taky nemám…jen uplně minimální, aby se kolo volně otáčelo. Tak nevím. Díky za info

0 0
    • Daf  

Vule v hlavovem slozeni nema byt zadna ;)

0 0
      • misi.ce  

nejak se mi to nepodarilo uplne dotahnout…a utahovat to na krev se mi taky nechtelo

0 0
        • Daf  

Staci to utahnout lehce s citem a melo by to chodit uplne bez vule. Kdyz to dotahnes tak, aby tam nebyla vule a pritom se to toci trhane, nebo ztezka, je to na vymenu lozisek, nebo beleho hlavoveho slozeni.

0 0
    • misi.ce  

Tak sem byl dneska v servisu a společnými silami jsme přišli na to, že to je vidlice. Při pohybu kola střídavě dopředu a dozadu přes zataženou přední brzdu je citit takový hodně lehoučký klepání. Prej to na závadu není, jen v případě, že by vůle byla větší tak se chci zeptat jestli je to teda v normálu a nemusím se ničeho bát?

0 0
      • marapara  

Asi vakl na pouzdrech a menší tuhost, když se kroutí. Vakl nemá na fukci nějaký zásadní vliv, i když samo je to nepříjemné, když ti to klepe. Dá se řešit výměnou pouzder, ale to musí asi udělat servis.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.