• Grifon

Ahoj. Po Malevilu při čištění kola jsem našel malinkou prasklinu. Je u sváru jak leze horní rámová trubka do hlavový. V servisu mi řekli, že prasklina vypadá jinak, at se nebojim. Dneska po vejletu mně připadá, že se zvětšila. Vím, že z fotky to asi pujde těžko posoudit, ale co si o tom myslíte, je to prasklý? Konkrétně se jedná o rám GT Aggressor 1.0 2002.

Díky

0 0
    • Thomas  

To bych se uz na tom bal jezdit :-( Kde Ti rekli ze prasklina vypada jinak :-(. Reklamoval bych jestli mas jeste zaruku.

0 0
      • Grifon  

Záruku už bohužel nemam, to byla ještě 2roky… Stejne jsem měl v plánu měnit rám.

0 0
        • TheIF  

V tom místě odloupni kousek laku a uvidíš jestli je to prasklina nebo prasklej lak

0 0
          • filipes  

to vypada jako lesteny hlinik, maximalne tenky lak, na to bych moc nesazel. a zrovna u hlavovky bych se toho docela bal.

0 0
    • filipes  

to by me zajimalo jak podle toho servisu vypada prasklina. na tam bych uz nelez a do toho servisu taky ne.

0 0
      • MARIN  

No ja bych do toho servisu jeste jednou zasel a zeptal se jak teda jako ta prasklina vypada kdyz ne takhle

0 0
    • pepino  

To v pohodě prodáš.S helmama se to tak taky dělá,jak jsem se teď dozvěděl.

0 0
      • TheIF  

Proč by ne se to svaří a frčí se dál :-) Jako zimak dobrej rám.

0 0
        • pepino  

Jojo.Helmu si taky slepí a třeba něco vydrží.

0 0
        • ice  

na zimaku by to byl asi jeste rychlejsi proces nez ted v „lete“

0 0
    • mechanik  

To je jasná prasklina!!!! Ihned řeš reklamaci..

0 0
    • Venda  

Prasklý to je určitě! Pokusil bych se to svařit a pak by se vidělo, jak by to dopadlo. Je to v blbým místě.

0 0
    • lubos  

prasklina jak vysita.

0 0
    • gobike  

Nejni se cemu divit, vzdyt je to GT? Cos cekal? :DD

0 0
    • McBlacky  

sevisák je dobrá lama… ještě by chvíli trvalo než by se to rozložilo komplet, ale já bych nečekal :)

0 0
    • Šemík1  

V servisu by to mohli poznat, ne? Jinak bych si udělal lihovkou čáry na krajích praskliny, vzal přilbu a šel si zaskákat na trávu – třeba z lavičky, prudký brždění předkem atp. takovej trial. To co asi normálně neděláš. Pokud ti prasklina přeleze přes nakreslené okraje, tak je to v pr..li. Když to vydrží, klidně jezdi dál a občas to to zkontroluj.

0 0
    • Šemík1  

Sorry, nevšim sem si obrázku. To je právě v tý pr..li. Nejezdit, vyhodit. Dneska je v kovošrotu 45 Kč za kilo hliníku! :-)))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.