• petweak

Chci si nechat složit kolo a začínám jak jinak u rámu.Poraďte jaký.Nic s pérem klasický MTB.Ve fóru jste mi radili,6e Artura nebrat,Duratec,že dobrej a co Canyon???Díkes

0 0
    • kesu  

no na bikestore maj RM explosion nebo katastrofu,sice to neni kultovka a nenese to znacku jako ramy za desitku ale zase budes moct koupit o to lepsi komponenty.

0 0
    • Veeteck  

Jestli chces ultrachrtackej nastroj, sel bych do No Saint Lucifer. Vubec ale netusim, co to vydrzi. Kamos ma treba Scandium na silnici a po par sezonach se to krouti jako had.

0 0
    • TheIF  

Ten Canyon je trochu nad tvůj finanční limit ne ? 899 Eur /cca 26 000 kč/ www.canyon.com/…s/index.html?b=67

0 0
      • filipes  

To mi prijde perverzni, dat za hlinikovy HT 26k. V sousednim thredu nekdo vyhrabal slevy jako prase: www.phenix.cz/index.php?… Kdybych si chtel koupit kostitras, tak nevaham a jdu po tom. Maji tam take dost zajimave samostatne ramy KHS.

0 0
        • TheIF  

Perverzní ja ta prirážka na ten rám (CANYON) oni nechcou prodávat rámy, ale kola. Možná vyjde levnější koupit si od nich komplet kolo a rozprpdat komponenty a… :-)

0 0
          • filipes  

To dela skoro kazdej – na komponentach je urcite vyborna prirazka pri minimalnim usili vyrobce kol. Jsem tedka shanel samostatny ram fulla – proste si musis priplatit nebo neco preskladat. Malickou vyhodou samostatnych ramu je, ze maji treba kvalitnejsi lak, mozna vyberou ty presneji vyrobene.

0 0
    • petweak  

Hm kouknul jsem,ale chtěl jsem něco nenápadného,co se týče barvy.A taky trochu chrťáckého.Přeci jen by to mělo být takové to „životní“ kolečko.

0 0
    • petweak  

Jo to cos prezentoval,tak definitivně.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.