• sini

potřeboval bych poradit jaký rám na FR

Líbí se mi DC pitbull,ale u toho zase nikde nemůžu najít ceník ani zádného dovozce do ČR jesli někdo víte kde se dá sehnat a kde je náký ceníi těch DC tak napište

No a jinak ještě možná da bomb sputnik

Nebo jaký by jste mi ještě doporučili Ted mám pointa takže žádný rám to nezkazí…:D

D9ky za rady sini

0 0
    • JMT  

asi to je mimo cenovou kategorii, ale strasne se mi libi ten svarenec, kterymu rika ram gary fisher

0 0
    • Pá-dlista1  

Norco Manik www.norcobikes.cz/…06/frame.php?… Duncon dovazi (prodavaji) tusim nejaci jihocesi. Hledal bych typka s prezdivkou Slim. Treba na strankach da-li-da.cz

0 0
    • black.horse  

no, já sem v tomhle oboru fanda ocelových rámů:-) takže co třeba NorthShore Bitch? pokud se krom FR i rád svezešna dirtech, je to ideální volba… ale rozhodně stojí za zvážení možnost výroby od Mrázka, za ty prachy si můžeš domluvit vlastní GEO, výztuhy kdekoliv chceš a vlastní barvu… stačí se jen domluvit… no, ale dalších možností máš ještě mraky, to zas poraděj jiní…(Banshee, 24B, RB…)

0 0
    • JMT  

ja bych asi sel do dangerous mika

0 0
    • goofy  

Mam Norco Manik, a jsem spokojeny. Za ty penize dostanes patricnou kovadlinku s „Dozivotni zarukou“… :-) Ducony se mi taky libi, ale byly uz mimo muj cenovy limit.

0 0
      • Sparky  

Jakou si nakonec vzal velikost a jak sedi?

0 0
        • goofy  

No vzal jsem M-ko a je to idealni. Jako na S bych se taky poskladal, ale ja na tom i dojizdim delsi vzdalenosti, a to M na dropovani a tak je idealni.

0 0
    • Czertbiker  

určitě Frantu na norco a podobný blitky se vyser! :D Když už tak ten DC je taky docela pěknej no, ale ten COCK!

0 0
    • cat  

V zakladnich barvach te vyjde na 7500,– Z vlastnich zkusenosti super volba. Treba pokud obcas zavitas na bikrosku etc… bike-a-tak.com/ – a tady dovozce

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.