• lOlA

Damy a panova. kouknete sem na velikostni tabulku kola Mongoose www.mongoose.com/…s/detail.php?… a piste.Neni ta horni trubka nejaka kratka?ve velikosti L je to jen 508, pritom u jinych kol treba GT ma 573.ostatni velikosti sedi jen ty horni trubky jsou u vsech velikosti nejaky mensi. chtel bych si tento ram koupit tak me zajima jak je to s geometrii.jestli to neni prilis maly…

0 0
    • martt  

nie je jasne ako to meraju.

Niektore firmy meraju dlzku tej rury, ine stred-stred a vacsina vodorovny priemet stred-stred kdesi vo vyske predstavca, teda dost fiktivne cislo.

je to hodnota TT, tu www.calfeedesign.com/…surement.htm

u slopingovych ramov je o dost ina ako skutocna dlzka rury

0 0
      • lOlA  

jasny to jeste zvladam ale vsechny ostatni hodnoty jako podsedlova trubka nebo od stredu k patce na ramu-tak ty hodnoty jsou stejny jako u GT nebo u Authora atd. tak mi prave prijde divny ze tyhle hodnoty meri od stredu ke stredu a jen tu horni trubku ne…

0 0
    • SoLaX  

Kamos ho ma ve velikosti M, meri 170cm a naprosto mu vyhovuje.. Ja sem sice jen o 7cm vyssi, ale jede se mi na tom nejak divne. Oproti mojemu klasickymu XC, kde sem natazenejsi, mi to pride cely takovy zmenseny, skoro jak kolo na dirt, pritom to radej do normal XC..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.