• jirkag

Ahoj, nevite nekdo kde by na netu byl katalog starsich modelu Kellys? Tak od roku 2001. Nasel sem jen 2005 a 2006. Chci koupit starsi Imagine a tak bych se chtel podivat, co mel v origo osazeni. Na tom co chci koupit je Deore a kliky Suntour. A vidle RST arosa myslim. Ale nevim, jaky je to rok. Ve fotkach Nase bajky neni ani jeden :-( Diik.

0 0
    • jirkag  

Copak tady nikdo nema Imagine 2002 nebo 2003?

0 0
      • Scotty  

Hoj,mám Imagine 2003. Je tam to,co píšeš. Komponenty Deore,kliky Santour a i ta RST aerosa TL tam myslím byla.

0 0
        • jirkag  

Jo, diky. Tak to bude asi ten rok 2003. A nemas prosim Te fotku?

0 0
          • Scotty  

jo mám.. mohl jsem to tam dát hned :o) …To byl vlastně skoro nový,takže tam jsou ještě původní komponenty (kromě nášlapů)

0 0
            • jirkag  

Diiky za fotku. Ja uz ho mam taky :-) Uplne stejnyho. Jen vidli sem tam dal Manitou Splice.

0 0
    • Pablo9  

Já mám Imagine 02 (žlutá+leštěný hliník)ale z původních věcí zůstal už je rám,ale osazení bylo komplet Alivio,včetně klik,brzdy Tektro a vidle RST GILA TL,takže to asi nebude to co hledáš.

0 0
      • Mike  

ta zlta BLACKa je tam nadherna

0 0
        • Pablo9  

Díky.No původně byla vidle černá,ale nevypadalo to zrovna nejlíp,tak jsem jí odstrojil,pře­lakoval a nechal zhotovit polepy a pak jsem byl rád,že jsem se k tomu odhodlal.

0 0
    •  

666er for ever!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.