Holky co pod čapáky bez sedlové vložky ?

37 nepřečtených
  • JirkaT

Moje vlastní manželka a nadšená bikerka si koupila teplejší čapáky ale bez sedla. (Hodí se tak asi navíc i v zimě na běžky) Prý se pod ně dá něco s hygienickou vložkou dokoupit a „to“ se pak dá taky samostatně přeprat. Poraďte prosím s čím máte nějaké zkušenosti. Aby to bylo příjemné naostro, neshrnovalo se to apod.

0 0
    • Medunka  

Capaky s vlozkou jsem ani nevidela. Na kolo se to resi tak, ze si proste pod ne das „letni“ kratase s vlozkou.

0 0
      • JirkaT  

Děkuji i za rychlost. Čapáky s vložkou mám ale koupené asi před 6 roky. Jaké ty kraťasy ? Jsou nějaké značky, materiály, možnosti výběru ? Něco je lepší, něco horší ? Protože ji kolo baví, chci pro ní jen to nej :-)

0 0
        • Medunka  

NZ kratasy nejlepe bikovy ;-) Ja mam ted od PrimalWear, maji vybornou pohodlnou vlozku. Kvalitni vlozku ma i Briko

0 0
          • jecnak  

Od Senzoru mi prijde stejne dobra, ale jestli maj neco primo pro holky netusim. Kazdopadne na tomhle nesetrit.

0 0
        • Gorgov  

Dle zkušenosti: nejlepší co jsem já jezdil a stale vozi jsou De Marchi – nejvyssi model, jinak paradni je craft, etxeondo, Pearl Izumi, Sugoi. Samozřejmě se bavíme o topmodelech, psal si že chceš to nejlepší.

0 0
      • JirkaT  

Tak až teď se chytám. Kraťasy cyklistické myslíš. To by asi šlo, ale prý jsou taky nějaké jako jen spodní kalhotky a přitom se sedlovou vložkou. To by jí zajímalo víc.

0 0
      • jecnak  

Delaj se i s vlozkou, ale je myslim nesmysl je kupovat, protoze se pak nedaj rozumne pouzivat na bezky.

0 0
    • rock  

Nejsem holka, takbych se Ti do toho neměl plest :-), ale máš na mysli tohle ?

www.moira.cz/ondra3.asp?…

U Atexu se dá taky něco podobného sehnat …

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      • JirkaT  

Děkuji, takové něco myslím. Ještě tak aby to někdo po osobních zkušenostech pochválil, případně napsal co a proč naopak nekoupit.

0 0
    • Eila  

nekdy pod capaky dam normalni kratasy na kolo, ale mam i ty moirove kratasy, myslim ze je to nejlepsi reseni, pac je beru na bezy a kdyz je velka zima tak pod ne na kolo jeste v klidu dam moirove kamase a pak az kratasy s vlozkou

0 0
    • Martinkaa  

Ja pod capaky vozim normalni letni cyklokratasy. Capaky kupuju zasadne bez vlozky, protoze je pouzivam i jinde nez na kole.

0 0
      • Luka  

tak tak

0 0
        • Luka  

jeste proc to… vozim kombinaci: letni kratasy, navleky na kolena a na ne capaky bez pliny. Proc? No, kdyz je mi vedro, tak se z vrstev svliknu. Kdyz treba vyrazim hodne brzo rano kdy je chladno, a odpoledne pak se to vysplha na 20–25st, je to idealni. Tezko se budu parit v capakach s plinou jen proto, ze si je nemuzu svliknout, bo pod nima uz nic nemam… to je proste proti me „termovizi“ :D … vrstvy… nejlepsi reseni.howg

zimni variace: kratasy, navleky na kolena, nowind zpredu jemne zatepleny.

superzimni kombinace: 3/4 s plinou se zateplenymi koleny, nowind zatepleny.

0 0
          • Medunka  

mluvis mi z duse ;-)

0 0
          • Gorgov  

Nechapu, když je v poledne 20–25stupnu, rozhodne rano neberu capaky, to mi prijde pritazeny za vlasy. to tak maximalne ty navleky, od toho sou. A abych po ceste svlikal capaky? taky pitomost, kam bych je daval? krosnu nevozim aby bylo jasno :ú)

0 0
            • Luka  

kazdeho nazor. ja vim, ze je mi proste v 5ti stupnich rano jen v navlekach zima… a nehodlam si podchlazovat periferie jen kvuli tomu ze se mi nechce tahnout jednu vrstvu obleceni, ktera ani nic nezabere.

PS: upozornuju, ze jezdim VZDY s batohem…

0 0
            • lubos  

O deset-patnast let mozna zmenis nazor.

0 0
    • ada  

nieco ma i Progress: ML SKV. – Spodky s krátkou nohavicí s cyklistickou vložkou www.progress-cz.cz/…/kolekce.php?…

moirove kratasky nosim v lete pos suknu, vlozka nic moc (mam to uz 3 roky, mozno uz tam davaju lepsiu), ta progresovska vyzera dobre. Capaky mam s cyklovlozkou, takze pod ne uz nic nenosim.

0 0
    • cabbage  

neni nad to zeptat se Admina…

0 0
      • JirkaT  

Taky děkuji za radu „k věci“. Konečně si jeden chytřejší všiml :-) Já měl ale správně vybrané „Oblečení“, proč tam skočil „admin“ nevím.

0 0
        • jecnak  

Ne vazne, ale ten by to vedet mel. Kdo myslite, ze je bikerka na login page…

0 0
        • pegal  

.. vybral jsi obleceni a pak jsi hned otocil koleckem na mysi ne? ..

0 0
          • JirkaT  

Jakou mys myslis? Tady zadna neni. Ja naposled Dos. Ja tomu nerozumim. Ja se tim akorat zivim :-)

0 0
    • Martinka  

Jejda pod čapáky se vždycky vozí cykolistický kraťasy, je to i pro to, že maj kšandy a tak máš ledviny v teple… a čapáky s vložkou jsou pěkně na houby, protože pak táhne na třísla…

0 0
    • Volf  

Hele holky budou vozit pod čapákama to samý co my pokud nebudeme řešit určitý anatomický rozdíly :-) Pod čapáky bez plíny prostě patřej krátký letní. Moje žena se nechala nachytat na jakýsi od G sportu s plínou no a po prvním švihu ji vypárala. Jinak membránový jsem s plínou ani neviděl. No a pod čapáky vozí dámský kraťasy od Senzoru, který má ve třech dýlkách od úplně krátkejch aby se jí opalovaly stehna až po tříčtvrťáky. Čapáky s plínou jsou prostě blbost.

0 0
      • RomanH  

Malo jsi videl – mel jsem DeMarchi – ze predu Windstopper membrana a uvnitr vlozka, ten mam Bieme s membranou (tusim A-tex) a maji taky vlozku. Pokud clovek pouziva capaky jen na kolo, neni to spatny reseni. Zalezi, jak je vlozka udelana a za kvalitu samozrejme platis. V loni me ale chytli bezky a tak pristi capaky budou bez.

0 0
    • JirkaT  

Ok, děkuji moc za názory „z terénu“. Takže ji nejdřív přesvědčím párkrát odzkoušet cyklokraťasy a čapáky navrch. Snad bude spokojena a skončí u toho. V samotných kraťasech se cítí ok.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.