• FrontMan

Nevíte někdo jestli to je pravda? Jeden mechanik z nejmenovaného bike shopu mi říkal že když nemám nasazené kolo ve vidlici a vlastním-li kotouč. hydry a zmáčknu za páku tak je celá brzda potom na ho…?

0 0
    • fatty  

To víš, že jo a děti nosí čáp. :o)

0 0
    • goofy  

Zjednodushene jo… :o) Na hovno neni, ale pokud ti vypadnou pistky, tak ji musis znovu naplnit a odvdusnit…

0 0
    • McBlacky  

jak u které brzdy…

0 0
    • wroum  

neni.

maximalne ji pak musis otevrit, dat pistky od sebe a odvzdusnit. nekdy to jde jenom silou a v klidu bez rozdelavani a nekterejm brzdam to je jedno.

0 0
    • Martin  

nemá se to, musíš pak brzdu od sebe na sílu roztáhnout a určitě jí to nedělá dobře

0 0
      • goofy  

Zrovna tohhle by mnelo byt brzde jedno, protoze kdyz menis desky, tak ji taky musish roztahnout…

0 0
    • lubos  

zrejme tim myslel, ze pak ji musis minimalne odvzdusnit, cili jinak receno je na ho… dokud to neudelas.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Manas  

Presne pisou vsichni nade mnou. Ja jsem je roztahoval sroubovakem tak 10× a zadnej problem. Jen bacha abys nedrolil desticky.

0 0
      • FrontMan  

Jenomže já už snad 10× odvzdušňoval se stejnýn závěrem. Páku zmáčknu ale pístky se ani nehnou. Přitom nikde neprosakuje kapalina. Brzda byla funkční než mi bike sjel ze stojanu bez předního kola a to tak šikovně že se opřela páka o roh zdi. No a následek? Skoro vypadl jeden pístek. Tak jsem ho tam zpět lehce! nasadil a odvzdušnil ale bez úspěchu.

0 0
        • Manas  

Skoro bych rekl ze tam asi bude nejakej problem s tim jak ti vyjel ten pistek. Asi bych to uplne rozebral, vycistil a znovu naplnil.

0 0
          • FrontMan  

Mám Hayesy HFX9. Taky mě to napadlo rozebrat. Zkoušel jsem „rozpůlit“ prasátko abych se dostal lépe k pístkům ale je to zřejmě z výroby dotažené dost na fest. Nerad bych strhal hlavu u šroubu nebo jěště něco horšího. Vyčistil jsem ale páku a hadičku. Nevíte někdo jak se do toho leze? (Myslím to prasátko) Stačí povolit jen ty 2 šrouby?

0 0
            • Vilém  

Ano prase povolis tema dvema sroubama.Pistky ven ¨nejlip dostanes stlacenym vzduchem.Napln ji pak odspoda a melo by to byt OK.

0 0
    • Matts.  

Ja bez kolesa nebrzdím ani nejazdím

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.