kde koupit sroubky na deore prevodniky

7 nepřečtených
  • sorak

Ahoj, mam mensi problem – po jarni generalce kola jsem asi nedostatecne utahl imbusovy srouby, ktery drzi prostredni a nejvetsi talir na unaseci prevodniku – prave klice. Po dnesni vyjizdce se mi povedlo dva z tech sroubu vyklepat. Jedna se o kliky FC-M510 – duta klika, chyrhran osa. Daji se nekde koupit? Videl jsem prodavat samostatne talire, ale ohledne tech sroubku si nejsem jistej.

0 0
    • Radek Broz  

Ty sroubky jsou vsude stejny, daj se objednat treba na www.shamanracing.com, Gebhardt a velice pravdepodobne je budou mit v kazdym bikeshopu.

0 0
      • Lister  

tak nevím ta poslední věta…no…měl by sis zkusit projít shopy u nás, on by tě ten optimismus přešel :o) , když něco scháním tak to pravidělně neseženu :o(

Jinka souhlas na netu se dají sehnat bez problémů.

0 0
        • Radek Broz  

Ja do nich temer vubec nechodim a kdyz uz tak vim, kde co sezenu, ale tyhle srouby mi prijdou jako dost bezny zbozi.

0 0
    • volvej  

Mám nějaký šrouby ze starších klik, ale myslím si, že rozměry budou stejný.Jestli máš zájem a jezdíš do zábřeha nebo do šumperka tak ti je věnuji.

0 0
      • sorak  

Dik za nabidku, pokud je behem pristiho tydne nesezenu, tak bych se kdyztak zastavil, do Zabreha to pro me neni daleko.

0 0
    •  

666er for ever!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.