• cover

Prosím pomozte s radou, kde koupt samostatný rám Rock Machine, nejlépe model Stampede. Nevíte někdo, kde ještě tyto rámy mají? Zkoušel jsem snad vše.. Díky moc

0 0
    • Fernetbiker  

V cyklaci byla inzerce i s tel.cislem. Ale radci never tem cenam co pod tema ramama maj napsany…

0 0
      • Jogador  

Copak, nesedí?

0 0
      • Lister  

nevím proč by tomu neměl věřit, mě ho tady poslali na korunu za tu samou cenu.

Ad Cover: zkus Bikezone, ale nezaručuju. Jinak ten inzerát o kterým se tady píše je tady: www.bike-forum.cz/…m/294404.jpg

0 0
        • Lister  

aha tak na Bikezone jim to krapet prořídlo, asi je zájem, zkus teda toho dovozce co je v inzerátu, doporučuju mail, na telefon se dovoláš nějaké paní, která není zrovna v obraze :o)

0 0
    • gobike  

Na bajkzounu maji Rokmašíny. www.bikezone.cz

0 0
      • mdk  

Us ked sme tych ramoch..Pozeral som sa a zdaju sa mi totalne lacne…Ja prave uvazujem o meride matts pro ale ked us prisla tato ponuka neviete co vazia tieto ramy od rock machine..konretny nemam ale pri tej cene no neviem

0 0
    • erbeckar  

Znam v Ostrave obchod, kde by se meli dat sehnat (Cyklo Hrabovsky), a jeden obchod, kde jich par maji je i v Ziline. Na Slovensku si ti hajzlici slusne prihazuji, ale v CR ceny plati, pro dobre lidi se z nich mozna da i spustit :) Hmotnosti v cislech jsem nezjistil, ale do ruky jsou slusne lehke (a to mi uz par ramu rukama proslo..)

Mimochodem, hlavni sklad je v Praze, tam ale uz me kontakty nesahaji.

0 0
      • non-adrenaline  

čéče cyklo hrabovský vůbec RM nebere (volal jsem mu); tudíž info off-topic; btw.-doufám, že řeč je o RM, abych nemachroval… :)

0 0
        • erbeckar  

Ivosovi se asi nechce pridelavat dalsi praci :) Ale kdys za nim zajdes a pekne poprosis, mozna se smiluje. Jen nerikej, od koho mas info, bo zdupe i mne. :D Neco by asi slo splasit i pres Jump sport, ale ty lidi tam ja zrovna moc nemusim.

0 0
    • Lister  

tak kdyby někdo chtěl Wildfire ve velikosti 18, tak u nás v jedné prodjeně jeden kousek visí. Nechal jsem si tam na ten svůj něco montovat a majiteli se tak zalíbil, že si jeden hned ojbednal. Tak jestli jedete na Velocamp a pro někoho byste ho chtěli tak máte šanci :o)))))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.