• Tomino 69

Cus,koupil jsem kolo(Merida matts speed d 04) a jsou na nem hydrauliky Magury Julie.Slysel jsem, ze je na ne 5 let zaruka,ale nevim jestli se musim nekde zaregistrovat(na strankach Magury) anebo jestli je zaruka automaticka a v pripade poruchy staci faktura o prodeji kola? Nemate s tim nekdo prosim zkusenost?

0 0
    • Bully  

Mela by platit normalni zaruka 5 let na brzdy bez jakekoli registrace. I kdyz pokud se nemylim, Magura uvadi 5 let proti uniku oleje.

0 0
    • enjoy  

aby si treba nemysleli ze mas piratskou kopii:-))

0 0
    • McBlacky  

ja 5 let je dřív někde zničíš :)

0 0
      • zirecek  

Anebo bude ladit, tunnit a bude mít po roce a půl něco jiného pro změnu.

0 0
    • Rolei  

Když jsem si v Německu koupil HS33 byl u nich papír a na 5let záruky bych to musel registrovat. Neudělal jsem to, stejně jsem je asi za měsíc prodal…

0 0
    • Pá-dlista1  

Mam dojem, ze se musis registrovat.

0 0
    • rasto  

mam zkusenosti :-) zaregistrovat se pro uplatneni 5lete zaruky musis. pokavad jsi nenafasoval cerveny registracni list, tak to je chyba shopu. asi Ti ho nekdo ztopil :-) nicmene, da se registrovat i online, na www.magura.com ;-)

0 0
    • rb  

Nevim,jak je to teď,ale na podzim jsem reklamoval Magury,ktere koupil před 4,5 lety člověk,ktereho sem v životě neviděl.Jenom sem k reklamaci přiložil záručak,fakturu a za 9dní byly zpatky s novyma pakama..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.