• CZiko

Mám Magury HS-11 a přední mi vytekla na páce z pístku – při každém zmáčknutí vždy trochu prosáklo. Tak jsem jí hned rozebral, ale pístek je zcela v pořádku (jenom trochu otřené stěny od toho pohybu) i těsnění na něm je v pořádku. Víc fotka. Je jetá jednu sezonu a něco k tomu… Nevíte čím to může být? Jenom náhoda? Stalo se to někomu? Můžu brzdu nechat naplnit aniž by se to hned opakovalo? Osobně si to nedovedu vysvětlit… Díky:-)

0 0
    • CZiko  

a ještě jsem zapoměl dodat, že olej uvnitř byl černý jak noc…

0 0
    • dieegoo  

znojmo vyhralo nad spartou? parada…

0 0
      • CZiko  

:-D já věděl že to nějaký vůl napíše:-D

0 0
      • Komi  

lol

0 0
      • Lister  

tak tohle mi radší ani nepřipomínej, pro mě letos hokej už skončil, kdo se má dívat na dvě party pražáků, bleeeeeeeeeee.

Jsem se těšil na Znojmo vs ČB a teď je to naprosto o ničem :o(

0 0
    • zbynek1  

mám HS11 s prasklou pákou kolem trubičky, pístek by měl být OK kdyžtak mi napiš na streckerz@seznam.cz a nějak se domluvíme

0 0
    • micro  

no, a proto jezdim mechaniky !! tyhlety úniky me stacily kdyz mi tekla vidle..jo a sorry ze sem ti neporadil, hydru sem v zivote nemel..

0 0
      • Raydowe  

ono ked to funguje jak ma, tak to je o niecom inom. Toto sa casto nestava.

0 0
    • rasto  

a nemas to v zaruce? magura dava na kotouce zaruku 5 let na proteceni. (jinak opravdu nevim, vozim mag kot)

0 0
    • CZiko  

no asi to teda nechám naplnit a pak se uvidí…

0 0
    • CZiko  

a ještě dotaz, nevíte co se do toho dává za olej? normální DOT? nebo se tam může cpát jenom ten origoš magura?

0 0
      • JJ  

Musi to byt mineralni olej, DOTka ti rozezere tesneni

0 0
        • CZiko  

jo, díky…

0 0
          • JJ  

Ale original magura to byt nemusi, staci jakykoliv Shimano, Yarrowline, nebo treba Citroen:)

0 0
            • CZiko  

citroen? ten mám možná doma:-)

0 0
              • CZiko  

tak ne… našel jsem jenom nějaký syntetický motorový olej… to asi nepůjde že?:-)

0 0
                • JJ  

To neslibuju:) Ten citroen je snad do tlumicu, je toho o nem spousta v historii

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.