• Chlebovnik

Zdravím všchny, kteří se rozhodli alespoň si přečíst můj příspěvek a dvakrát ty, kteří se mi pokusí odpovědět. Kterou z těchto 2 vidlic byste volili pro Dirt Streetové hliníké kolo optimalizované pro cca. 100mm vidli? 80% ježdění bude dirt a street 15% nějaký menší drop atd. a 5% bloumání po městě. Stání doma nepočítám, protože vidlici viditelně nezatěžuje :) Obě mají stejne vnitřní i vnějsí nohy (mluvím o modelech 2006 a u Dirt Jumper 3 o modelu s pevnou osou) ale mají rozdílné systémy tlumení a DJ 1 má širší škálu nastavení. Nepotřebuji komfort, ale spíše aby ta vidlice něco vydržela. Je tedy cenový rozdíl cca. 5000,– kč i rozdílem v kvalitě a odolnosti těchto vidlic? Díky za každou odpověď. Chlebovník

Anketa: Kterou byste z hlediska cena/výkon/odolnost preferovali?

3x
    100%
    0 0
    • libi  

myslim ze sou stejny, jenom maj jiny vnitrnosti = moznost nastaveni. ale ty vnitrni a vnejsi nohy budou asi fakt stejny. jeste by se mohlo lisit vyztuhou v krku, ale nejspis ji budou mit obe, akorat vim ze muj DJ2 ji ma a DirtJam ne, jinak sem to nikde neskoumal

0 0
    • goofy  

No tezko rict. Zalezi jestli vyuzijes serizivani komprese, nebo ne… Jestli mas penize na jednicku, tak bych sel asi do ni. Uz jenom kvuli te bile barve… ;o)

0 0
    • Chlebovnik  

Sem to omylem založil 2×, tak sorry.

0 0
    • Chlebovnik  

Tak nakonec to hliník asi nebude… uvidíme, ale zalíbily se mi rámy NS, hlavně Streetlegal a Bitch. Na Streetlegal je Dirt Jumper jako dělanej, ale na Bitchku by dal radši nějakou 110 nebo 120mm vidli, ale takovejch je málo. Bylo by to ideální…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.