Shimano Flightdeck - zlobí indikace zařazeného kvaltu

7 nepřečtených
  • na mém computeru Shimano Flight deck občas zlobí indikace zařazeného převodu. dělá to od prostředních koleček směrem k malým. mám devíku kazetu a blbne to například takto: zařadím pátý kvalt, ukáže se, že je zařazená pětka, potom přeřadím na šestý převod, naskočí šestka a pak mi indikátor přeskočí na druhý nebo dokonce i první převod. když přeřadím, tak se indikace nepohne do té doby, než skutečně zařadím tu dvojku nebo jedničku.

co mám zkontrolovat, než začnu panikařit?

duály mám Tiagra 9sp, kabeláž k computeru je pro ně určená.

0 0
    •  

nikdo neví?

0 0
      • ddd - andy  

Hele dokud ti to nezacne i samo radit, tak bych byl v klidu.. :-) Nevim – asi bych to odnes do servisu a hodil jim to na hlavu :-( Jinak vyndat baterku (nevim jestli to jde) jakoze restart, treba se do vzpamatuje.

0 0
    • Tomcat  

co mám zkontrolovat, než začnu panikařit?…řekl bych že už dávno ste zpanikařil. Protože nevidím v tom nic podstatného.

Rozdělat, zkontrolovat, vyčistit nebo vyměnit, vyhodit.

Jinak v rámci bečné jízdy doporučuju indikátor nesledovat ;-)

0 0
      •  

co to je bečná jízda? :-D

jinak, ten indikátor jako takovej ignoruju, ale kvůli špatnému signálu o zařazeném kvaltu se špatně měří kadence :-(

0 0
        • Tomcat  

Pardon tradičně vynechávám a pletu písmena. Myšleno bezpečná jízda. Pokud to ,ale má dopad na jiné údaje pokud to jde, tak reklamovat.

0 0
    •  

asi tomu byla zima. teď už se to chová slušně…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.