• Mofo

vím, že threadů ohledně kotoučů je tady fest, ale myslím, že odpověď na můj dotaz tam nenajdu (opravdu jsem hledal). Chci si zaplést ještě jeden pár kol, a tak mimochodem řeším kotouč, stačí mi fakt nějaký základ, hodně se mí líbí HK – R08 od Aligatoru (vlnkovitý) www.cykloprofi.cz/katalog.php?… Chci se zeptat, jestli ho někdo máte, resp. jak bude fungovat s hydrou LX `05? V současnosti mám kotouč od a2z, ten fachá v pohodě, ale nechci kupovat stejný kotouč…

0 0
    • Máza  

Za ty peníze jdi do něj, mám ten R10 na Saintech a je to v pohodě! Jinak je dost fešnej, ale poslední dobou ho má už skoro každej… :(

0 0
    • enjoy  

treba je dobrej,ale podle ty fotky bych si ho urcite nekoupil,je pekne hnusne uriznutej:-)

0 0
    • pepa_16  

Myslim ze mame stejnej problem, do konce tejdne me prijde, tak uvidime… www.bike-forum.cz/…8/forum.html#…

0 0
      • ice  

ja tenhle zubatej kotouc od A2z vozim a desticky to nekurvi, mam zatim BBB a cekaj na me goldfreny.

na serizeni je to stejne lehky jako s jakymkoli jinym kotoucem,nedela to zadny ABS efekt, zadny zasekavani,

ten kotouc je poradne tvrdej a jen tak ho neco nezkrivi

ty zuby neskrtaj a nenicej desticky

0 0
        • Radek Broz  

A2Z neni Aligator. Ty zubaty od A2Z kamos vyzkousel a hezky rychle vratil dovozci – trochu to cukalo. Ty Aligatory jsou zvlneny min. (ale jeste je moc vyzkouseny nemam)

0 0
          • enjoy  

vratil je pouzity a dali mu zpatky penize?:-)

0 0
          • ice  

to vim ze to neni to stejny jen jsem reagoval na nektery drivejsi komentare v tom vlozenym threadu pri porovnani s Hayes kotoucem je A2Z vazne poradne tvrdej,pevnej, taxem zvedavej jak ten Aligator

0 0
      • Mofo  

Tak to je super, dík moc za odkaz, ty „minirecenze“ mě fakt potěšili!!! Takže neváhám…

0 0
    • vlk  

no nevím jak 08 ale já mám 01 a pocukává.Kamoš tvrdil, že je to tím že je lisovaný a ne vyřezávaný jako můj nynější kotouč z xt 755.

0 0
    • lubos  

jeee, paradni kotouc , dik za inspiraci.

0 0
      • Pekáček  

Tady máš lepší inspiraci, je to z mtbr.com ;o)

0 0
        • Pi†el  

tak to je mazec nejmazectejsi !! to bude stat si milion. kde so to da koupit ??

0 0
        • lubos  

naprosto se mi nelibi , je to hnusny a nepouzitelny.

0 0
          • TheIF  

Že bych si něco takovýho v práci vypálil (na laseru) ale tohle nakreslit + sehnat matroš… to vyjde levněj to zrovna někde koupit :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.