• RUMcajs

Ahoj,

zvazuju nakup toho nejvhodnejsiho brneni pro sjezd a do oka mi padlo tohle:

www.sixsixone.com/catalog.aspx?…

Zajima me jestli s nim nekdo nekdo zkusenosti, pripadne jesli ho dokazete srovnat s ostatnima vyrobkama od jinych firem.

Dik

0 0
    • Komi  

Doporučuji: gadgets.zive.cz/?q=no­de/940

..zkušenost dobrá :-)

0 0
    • ddd - andy  

Hele a nechtel bys Dainesu? Jednu prodavam.. :-)

0 0
    • scret  

Hele RUMe, ty fakt chces do toho DH slapat co?:)) To ja brneni asi na 80% kupovat nebudu.Pujdu do kokosky a do nejakejch chranicu kolen a holeni.

0 0
      • Pá-dlista1  

Kokoska je dobra vec, ale… www.dolekop.com/photos.php3?…

0 0
        • scret  

Fuuuuuuj:)))) to asi muselo bolet:)))) Ja na tom nehodlam tak řádit!!!Fakt mam dost tezkej respekt,nebo spis strach?:)))))) Mam se rad a dost padu jsem si uz odbyl na inlinech,takze dneska jezdim spis tak abych se co nejmin roznejtoval:))

0 0
      • RUMcajs  

Ac nejsem druid, musim se priznat, ze cas od casu nejaky ten strom spontalne obejmu.

Mimochodem bez intergralky te na hoby zavody nepusti.

0 0
        • scret  

Druid nebo Zeman:))))))

Ja vim,ja taky na zavody nechcu a ani nepomyslim jezdit DH,spis takovy hodne lehky FR,proste takovy blbnuti… A hlavne se na tom musim naucit jezdit:))) Ale dobry,uz zacinam davat malej bunnyhop bez SPDecek:))))) to je hrozny jak si na SPD clovek zvykne. Zezacatku na platformach jsem vyskocil,ale kolo pode mnou ne:)))))))Tak ted se alespon uz odlepim od zeme:)))))))

0 0
    • NSbiker  

No ja si idem zajtra asi kupit tu istu.

0 0
      • RUMcajs  

Doufam ze poreferujes jak sedi a jak se v tom da hejbat.

Dik

0 0
        • Manas  

Diky,
          Dainesa sedi vyborne a hejba se v tom dobre. Snad jedinou vyhradu mam k tomu ze to Andy nevypral a vcera sem s tim stravil 30 minut :-)

0 0
        • NSbiker  

No nevyjadril som sa presne…idem ju iba omrknut, ale ak mi bude sediet tak ju zoberem :) jasan ze ak mi bude zla tak ju nebudem brat

0 0
    • NSbiker  

No, teraz mozem napisat co a ako. Skusal som tu Pressure Suit a fakt na mne nesedela, mozno to je tym ze som taky chudy. Hlavne ramena mi padali, aj ked zapestia a cele ruky sedeli akurat (no co, treba viac plavat). Skusil som Pro pressure suit a je to uplne ina opica, proste parada, skoro ako dainese. Jednoznacne zober tu, aj ked je trochu drahsia

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.