• stana

Zdravím všechny a prosím o vaše názory na tenhle bike. Chci jezdit na pomezí XC a FR. Od kola čekám, že se na něm dá ujet 50 km výlet a jindy zase zhučet třeba sjezdová trať ve Špindlu (tu jsem vybral protože ostatní neznám :-) nebo skočit 2–3m drop… Schizofrenie :-) Doteď jezdím první verzi A-GANG. Jenže na tom se moc daleko jezdit nedá a na starý kolena bych rád trochu pohodlí, tedy full :-) Ten GIANT AC má parametry jaký si představuju. TJ zdvih někde kmezi 100–170, rozumná váha a rozumná cena. Ale nevím co od něj čekat. www.mtbs.cz/katalog06.html?… Pokud by se dal sehnat jen rám, tím líp. Stejně bych to osazení měnil…

0 0
    • Hanz_Zlin_CB  

tak tohle jezdi jeden aparat u nas jako DH stroj ja bych do toho na DH nesel ale ty to chces na FR tkato mozna jo myslim ze Hanz nebo Tink to jezdili oni budou vedet vice

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Darkson  

máš mail:-)

0 0
    • Cortez  

Da se tenhle ram jeste nekde sehnat novej? Popripade jetej?

0 0
    • hanz  

jo to sis vybral správně, todle je kolo který potřebuješ…50km není problem a špindl taky ne…samo že už je na tobě jak si ho doladíš jestli víc do xc nebo do fr.

0 0
      • TinkTink  

:-DDDDD …hehehe :-D…souhlas…ten bajk je fakt uzasnej :)

0 0
        • jakub  

oooooooo jeeeee aby jste se z toho bajku nepoto… ((((-: (tink mou poznamku jiste pochopi…) je to proste normal houpacka… ((((-:

0 0
        • K2  

A nevěděli by jste někdo o rámu nebo biku Giant VT velikost L? Ten se mi líbí mnohem více než AC (i když jsem nejel ani na jednom) Mohli by začít dělat Maestro se zdvihem cca 130. (100 je mi na enduro málo a 150 moc)

0 0
          • hanz  

nojo jenže maestro je na 150 asi tak stejně aktivní a pohodlný jako třeba fsr na 130…vpp a podobný prostě potřebujou trošku větší zdvih takže těch 150 je akorát. imho vt na 150 bylo o dost větší peřina jak reign na 150 ale z5 bych ho už nikdy nechtěl.

0 0
            • K2  

Jezdím obyč jednočep, skušenosti s jinými systémy nemám. V čem je VPP lepší než VT?

0 0
              • hanz  

není lepší, je jiné. To kolo jde super za pedálem, je mnohem víc torzně tužší ale o něco mín pohodlné. VT byl fakt gauč.

0 0
    • pali  

model ´05 g-ac za 38.000 sk je k mani novy este zabaleny

0 0
    • TinkTink  

Lehce zneuziju tento thread :)

Kdyby jste nekdo chteli RM Adrenalin 5000 – jetej 200km pod mojou, s tlumicem Manitou Swinger 3-Way 2005, redukci na sedlovku a s hlavovkou, tak staci rict…cena by se udelala rozumna :))…:17"…moja dostane neco jinyho…

0 0
      • wroum  

stoji za hovno, co? :-)

0 0
        • TinkTink  

Ne, ona si ho praveze vychvaluje. :o)…ale ja ji to chci vymenit bo je moznost…

0 0
          • goofy  

U vas se ty kola moc dlouho neorajou, co? :-)

0 0
            • TinkTink  

Kdyby jo, tak se snazim sepsat aj seznam kol, ktere jsem uz mel…jenze u popsany A4 jsem skoncil…to nema cenu :o)…mne to bavi..

0 0
              • vlk  

tak je nemaž z archivu -foto a budeš pak mít seznam tady na fóru.Jinak copak se chystá za nové kolo a co vlastně chystáš pro sebe, koukám že prodáváš i svého Gianta AC

0 0
    • Darkson  

to dedek: jak slouží AC? doufám, žes ho nezlomil :-)

0 0
    •  

Ječňák je borec!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.