• dieegoo

Existují nějaké „špunty“, které se nacpou do děr po vyšroubování čepů na Včka?

0 0
    • Pebe  

www.hopegb.com/voir_FORKG.html 450,–

0 0
    • tomek  

v každém servisu zbývají plastové záslepky na imbusový šroub do víčka na A-HEAD hlavové složení. To tam nalep chemoprénem a je to O.K.

0 0
    • colin  

jesli mas Marzocchi tak www.bartonicek.cz/n prodavaji originalni zaslepky Marzocchi.jedna zaslepka stoji asi 45 kc

0 0
    • Venda  

Já tam namontoval normální šrouby s podložkou co jsem našel doma.

0 0
      • dieegoo  

Nějaké zkrácené?

0 0
        • Venda  

Ne, měřili asi centák, možná o něco víc. Ještě je doma možná mám.

0 0
          • dieegoo  

Tak to se na ne zkusim dneska v obchode optat…

0 0
            • dieegoo  

Tak kratsi nez dva centimetry nemaj, takze to budu muset vyresit jinak

0 0
              • goofy  

Pilka na zelezo?

0 0
                • dieegoo  

To sice jo, ale nejsem si jistej, zestli bych tim pak neznicil ten zavit na sroubu

0 0
                  • djano  

Co pouzit zavitove ocko ? Alebo nasad maticu, skrat, obrus a ked pojde matica dole, vytvori koniec zavitu.

0 0
              • Venda  

A dva centimetry se ti tam nevejdou?

0 0
                • dieegoo  

Vejdou, ale budou čouhat ven… takže to už tam můžu rovou nechat ty čepy

0 0
                  • Venda  

Tak já sehnal lepší šrouby. Mně nečouhali…

0 0
                  • goofy  

Normalne si kup srouby na imbus, pozadovaneho prumeru, a rizni je. Zavit by jsi zkonit nemel, a pokud jo, tak ten jeden sroub stoji kolem 2 korun… A mozna sezenes i ten 10/20mm, ktery shanis, ale ted jsi nejsem jistej, jestli se delaji…

0 0
                    • dieegoo  

Na vidli myslim ze je to 8mm prumer, ale lepsi by byla delka 15mm, ty 20 uz se mi zdaji moc dlouhe.. ale tak jsou to 4 koruny, uvidime

0 0
    • Tomcat_1  

Asi bych to resil prelepenim nejakou samolepkou, treba reflexni. Je to lehky a levnejsi nez origo zaslepky.

0 0
      • OCG  

hmm, já za ně dal 90 Kč, za obě dvě, ach jo… Tohle mě nenapadlo… Ale zas to hezky vypadá.

0 0
        • dieegoo  

mohl bys poslat fotku s detailem?

0 0
          • OCG  

mno, mrkni se na moje stranky, tam je kolo ve vyssim rozliseni. Jinak nemam digital… Musim pockat, az prijde spolubydlici.

0 0
    • el.capo  

Já jsem to před pár dny řešil taky, zašel jsem do kolo-obchodu a za asi 30,– jsem koupil dva plastový špunty průměru 10mm délky 10mm bez závitu, jen zacvakávací… Takže myslim, že když obejdeš pár obchodů, určitě něco seženeš…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.