• Ravo23

Daju sa nejakym sposobom v Polar Precision Performance spojit jednotlive zaznami? Je to ten problem, ked sa v priebehu treningu dakde zastavim, vzdialim sa od prijimaca a nasledne mi to zacne merat novy zaznam. Viem, ze sa to uz niekde riesilo, ale ani po umornom hladani sa mi to nepodarilo najst.. dakujem

0 0
    • BB  

mam asi blbý kamarády,kteří to neumějí, tak odcházejí z hospody v pravidelných intervalech zatočit předním kolem.

0 0
    • DyEm  

jo dá se v novějších verzích, položce nástroje, deník, je tam sponka??? snad tou, použil jsem to snad 1–2×

0 0
    • miky123  

odpověd je tady www.bike-forum.cz/…0/forum.html#… funguje to, graf se spojí ale celkovej čas se mi nějak nesečetl, sečetly se me pouze najeté kilometry. zajímalo by me, pokud do tohoto grafu jde něco zapisovat a dělat si poznámky třeba u výškového profilu ?

0 0
      • MARIN  

Na to aby se secetl i cas musis pak v tom grafu provest oznaceni az na konec zaznamu. Taky mi chvili trvalo nez jsem na to prisel :) Poznamky do grafu ani nevim ze by meli u Polaru jit.

0 0
        • kankrlicek  

Nevíš jak jde vybrat ze záznamu jen část? Opak toho vybrání vše. Díky

0 0
          • MARIN  

Kliknes mysi v zaznamu grafu nekam do bileho pole okolo grafu 2klikem-zmizi na spodku grafu oznaceni celeho grafu a ty pak mysi a levym tlacitkem oznacis oblast kterou chces.

0 0
      • goood  

Poznamky se delat daji, ale je to potreba delat oklikou pres casy useku. Pridas si cas useku na vybrany cas (pravy stisk mysi nad grafem – prida se k casu, ktery jsi predtim oznacil levym tlacitkem) a k nemu si muzes pripsat poznamku, ktera se zobrazi v grafu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.