Locklite na sroubech na uchyceni tlumice

15 nepřečtených
  • VencaV1

Nejspis se to spravne jmenuje jinak, ale je to takovy to modry lepidlo. Pouzivate to? Ja mam napsany v manualu, ze se to musi, ale me se nechce. :)

Anketa: Pouzivate?

Ano
    5x
    33%
    Ne
    3x
    20%
    0 0
    • Peslezedirou  

U zadní stavby pokud tam je matice tak by měla být samosvorná, ten druhý šroub u rám troj. by se měl zalepit. Ale dá se jezdit i bez toho…

0 0
      • Pá-dlista1  

Nevim proc by na zadni stavbe mela byt matice s plastem a na ramovem trojuhleniku ne. Ja je mam teda na obou koncich. A umim si klidne predstavit, ze neni ani na jednom.

0 0
      • VencaV1  

Matice tam neni, na obou stranach je takovej dlouhej sroub, nebo jak bych to nazval, ve kterym je zavit a do toho se z druhy strany, zasroubuje normalni sroub s imbusem. A jelikoz tam jsou dve polohy na uchyceni, tak se mi to nechce pokazdy lepit.

0 0
        • Peslezedirou  

Tak to sorry za dezinformaci. Když jsem viděl tvůj bike tak jsem měl pocit, že tam matice byla :o/ Já jsem se na to vyprdnul žádný lock, ale raději ho tam dej :o))

0 0
    • Pá-dlista1  

U Cannonu to nedrzi samo? :o

0 0
      • VencaV1  

Urcite, ja si to chtel jenom overit.

0 0
        • Pá-dlista1  

Tak si to over.

0 0
          • VencaV1  

Zrovna jdu na to, jestli se teda vyhrabu pred setmenim a jelikoz ten sajrajt stejne nemam tak mi ani nic jinyho nezbejva.

0 0
            • Pá-dlista1  

Mel bych takovej figl, jestli chces. Sice je to tu tisickrat v historii, ale… ja pouzivam proti povolujicim se zavitum nit. Vetsinou je k dostani snaz nez Locktite ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.