Mazanie vidlice Marzocchi MZ Comp

9 nepřečtených
  • pekika

Ahojte.Aku vazelinu by som mal pouzit na premazanie MZcompky?Mate nejaku skusenost?Dakujem

0 0
    • Habib  

No ja nevim…vazelinu???…no­hy mazu Silkalem, doporuceno v Razzu.

0 0
    • pekika  

Takze rozobrat a vymenit-doplnit vazelinu!?Dufam ze nemusi byt nejaka specialna:)Dakujem

0 0
      • Vilém  

Vazelina by mela byt spise ridsi.Da se pouzit i silikonova,pro dobry teplotni rozsah, v zime tolik netuhne.Osobne jsem pouzival na vazelinove vidlice Yarrow Racing Grease,nebo tak nejak.Je vsak draha,asi 2dcl kelimek,kolem 300,–:(Taky neni spatna vazelina od Manitou,ta je vsak hustejsi.Postup tak jak jsi psal,rozebrat,vy­cistit,namazat,slo­zit.

0 0
    • náčelník  

Do Marzocchi je doporučena silokonová vazelína, nepoužívat lithiovou! Vazelína Manitou je s největší pravděpodobností lithiová.

0 0
      • bikerGT  

Používám dva roky vazelinu manitou PrepM. Cpu ji do Suntourky a ted jsem ji dal i do MZ Comp. (Kupodivu ma SR i Marzoska gufera s napisem Marzocchi…) U Suntouru jsem za ty dva roky nezpozoroval zadny destrukce vlivem vazeliny. Pred pouzitim jsem kontaktoval i cloveka z progresscycle, ktery vazelinu dodava a ten mi nebyl schopen napsat jestli to lithium obsahuje nebo ne.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.