• Spylinger

Ahojky,prosím váas můžete mi poradit pořádný špalky na V-braky od shimana XTR?Mam ráfky Ritchey WCS Girder a původní XTR špatky si s nimi moc nerozuměli.Jde mi hlavně o účinost a šetrnost k ráfku.O opot­řebení jde až na druhém místě.Poraďte prosím něco co zastaví skoro namístě.A popřípadě kde se dají sehnat.DIky

0 0
    • petebike  

COOL-STOP ,xtra mam taky,

0 0
    • Daf  

Hlasuji pro Koolstopy oranzove do mokra. Brzdi fajn i za sucha.

0 0
      • Vilém  

Nevim jak oranzovy,ale cerveny co mam, za mokra nebrzdi skoro vubec.Za sucha super.

0 0
        • Daf  

Kdyz oni za mokra dobre brzdi jen spalky, ktere nici rafky. Proste to chce kompromis :) Vsechny koolstopy za sucha brzdej paradne za mokra je to horsi, ale jsou hodne setrne k rafkum, apomalu se sjizdej.

0 0
          • Vilém  

To mas pravdu,rafek si chrochta blahem,spalky neubyvaji,ale stve me ze s tim nebrzdenim musi clovek dopredu pocitat.Parkrat se mi stalo,ze jsem projel brod a potreboval potom brzdit a mel jsem namale:(

0 0
            • Daf  

Bud rad ze nemas rafky s keramikou to bys teprve koukal co to znamena kdyz to nebrzdi za mokra :)))

0 0
              • LUCCA  

Hmm, ja mam rafky s keramickou vrstvou (CrossMax), XTR brzdy s XTR spalikmi na keramicke rafky a poviem ti, ze za mokra mi to hadam brzdi este lepsie, ako za sucha. A jedny spalky idem teraz 3 sezonu.

0 0
    • vlk  

V historii je toho hromada. JInak já vždy radím 3 barevné BBB.

0 0
      • Daf  

Blby je ze se delaj dost vysoke.

0 0
        • vlk  

mě ani nepřipadá, ale elektrickou bruskou si je může zmenšit. Jinak obchod s obžděnými špalky by asi teda dobře skvétal :o)

0 0
          • Daf  

No on to neni zas takovej problem, ale precijen kdyz pak potrebujes sundat kolo tak musis nejdriv vypustit dusi :) Ale za tu cenu jsou asi fajn.

0 0
            • MARIN  

Tenhle problem jsem mel taky ale kdyz jsem prohodil podlozky tak to bylo v pohode

0 0
              • náčelník  

Na to by ale podložky neměly mít vliv. U některých rámů a vidlic se prostě botka opře o vzpěru/vidlici a už s tím nic neuděláš.

0 0
      • rb  

3barevne BBB vrzgaji a mizerně brzdi…

0 0
      • Páník  

3-barevne BBB…zatim nejlepsi s kteryma jsem brzdil

0 0
        • pavelr  

Jak je máte namontovaný, světle šedou mřížkovanou část dopředu nebo dozadu? Dík.

0 0
          • Vilém  

Mluvis o tech do botek?Tam by to otocit neslo, nebo vlastne slo,ale byl bys sebevrah.

0 0
          • Daf  

Jde to tam dat jen jedinym zpusobem, teda pokud pouzivas ty zavlacky :)

0 0
            • zirecek  

¨TvrĎáci jezdí bez závlaček, :-). KEcají, pohupujou s kolem dopředu, dozadu a pak plnou do sjezdu, :-)).

0 0
              • Splinter  

:D Jinak se připojuju taky k 3b BBB. Brzdí líp, než zatím cokoli jinýho. A vydrží dost dlouho…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.