• gaston

Tak jaro je tady a dospel jsem k tomu ze bych rad nejaky zamek /retez na kolo. A prestoze jsem hledal v historii a nasel jeden pekny kousek www.specialized.com/…qProduct.jsp?… (ktery je docela drahz) zajima mne jake by jste doporucili nebo jake pouzivate. Je mi jasne, ze pokud se nekdo rozhodne ho ukrast tak mu v tom tezko zabranim, ale chci to evetulnimu zlocinci co nejvice ztizit.

Anketa: jak zajistujete kolo?

2x
    6%
    0x
    0%
    0 0
    • gaston  

zamceni ne zamaceni :OD

0 0
    • gaston  

vono ani kategorie neni nejlipvybrana …nema svuj den … sorry

0 0
    • Ascalabrus  

Už jsem se tu o tom jednou zmiňoval, tak mě to alespoň přimělo ten link najít:

www.evnatech.com/11903.html evtl. www.gearshift.co.uk/…/Alarmz.html

Je to alarm na kolo. Existuje jich víc, tenhle se strká do řídítek.

Vrtal jsem si hlavu, jak je to zařízený, že se při pádu (z) kola neodlomí klíč, jímž se alarm aktivuje…

0 0
      • Ascalabrus  

„vrtal jsem si hlavu“ = „vrtalo mi hlavou“ „KLÍČ, jímž se alarm aktivuje“ → „JACK, jímž se alarm aktivuje“

Taky mi to nějak divně myslí :-D.

0 0
    • cecio  

Já používám policejní náramky, ale ne ty, co jsou k sobě spojené řetězem, ale jakoby do sebe zapuštěné, v army shopu je jde sehnat kolem 500, tyhle nejdou tak dobře přecvaknout jako klasické zámky a řetězy. Nevýhoda je, že s tím jde zamknout jen rám a ještě musí být k čemu, ale zatím jsem po chvíli přemýšlení vždycky na něco přišel :))

0 0
    • rasto  

podkova abus. velmi tezka, snad :-) odolna zalezitost. dle policistu, podkova je jedna z nejlepsich veci na kolo (motorku).

0 0
      • fousek  

Ale vozit ji? Navic kdyz bude pekny kolo stat nekde pravidelne tak si zlodej nekde puci bateriovou rozbrusku a nepomuze ti ani abus

0 0
        • cecio  

Jestli uvažuješ o tom, že by zloděj měl bateriovou rozbrusku, tak ti nepomůže proti krádeži nic. Jedině, že bys měl těch podkov a zámků na desítky, aby si stihl tu baterku vybít :))

0 0
        • Ascalabrus  

Pěkný kolo se přece nenechává nikde stát pravidelně ;-).

Na obrázku v příloze tip, jak zabezpečit kolo poměrně spolehlivě.

0 0
        • Ascalabrus  

No a na obrázku v příloze, jak to dopadá, když je zabezpečení nedostatečné.

0 0
        • Ascalabrus  

… a ještě jeden obrázek.

0 0
      • gaston  

na motorku klidne, ale do camelu MULE ho nedostanu ani smykem.

0 0
    • gaston  

A co zamky od lumy napr. model enduro ci easy www.bagbike.cz/?… mate je nekdo

chci to jen na kratkodobe zajisteni kola

0 0
    •  

Ječňák je borec!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.