• CZiko

Dnes bych měl trochu netradiční dotaz protože se už těším na novou sezonu… Je tady někdo kdo jezdil, stavěl, nebo ví cokoliv o bike trati v lese nad Raduní u Opavy? Minulý rok jsem se tam byl podívat (jsem z Jakubčovic) a byly tam fakt kruté věci (cca 2m drop, celkem krutý jump přes cestu, menší wall, klopenky apod., bohužel jsem ještě neměl použitelné kolo) ale doslechl jsem se, že to tam kdosi rozflákal… Funguje, nebo bude to tam bude fungovat tenhle rok? Nebo se to někam přesunulo?

Lokalit k ježdění je málo, tak musím něco vykutit, i když si tady u nás taky něco stavíme, tak tratí není nikdy dost:-D… ale kopec máme oproti oné lokalitě krátký… ruku k dílu jsem samozřejmě schopen přiložit:-) (případně celá Jakubčovská crew celkově o třech členech:-D)

0 0
    • Pavlos  

odkud teda jsi z hradce nebo z jakubcovic?

0 0
    • Schumi  

Jezdim tam dost často, ale jenom do kopce (MTB – směr Jakubčovice) a pokud vim, tak celá trať vypadala použitelně až do zimy. Oproti roku 2004 se celá trať o dost vylepšila. Letos jsem tam teda ještě nebyl.

0 0
      • CZiko  

až do zimy? myslíš, jako že to tam fakt bylo rozbité, nebo tam bylo bahno apod.???

0 0
        • Schumi  

Myslím jako pohledově to vypadalo, že po této trati pořád někdo jezdí. Já vždycky jedu lesní cestou nahoru a ta trať vede kolem nebo lesní cestu křižuje. Tak se mně zdálo, podle vyježděných kolejí, že tam pořád někdo jezdí.

0 0
          • CZiko  

tak to je ok:-) musím tam někoho někdy zachytit ať vím kdo to tam vlastně staví… nechci jim tam jezdit jen tak… díky za info:-)

0 0
    • colin  

kde to presne je

0 0
    • colin  

ta trat dik

0 0
      • Pavlos  

Masovym vrahum vstup zakazan;)

0 0
        • Pavlos  

hehe ted se divam ze muj xicht byl zcenzurovan:D

0 0
          • colin  

nevadi ja to nejezdim prijede za mnou kolega z prahy a chtel to vydet,ale kdyz to nejde tak to nejde

0 0
            • CZiko  

no kdyžtak mi potom písni na icq, třeba už budu vědět víc, jak to tam vypadá…

0 0
            • Pavlos  

to bylo ciste jenom rypnuti si do te tvoji fotky co mas v profilu;) Proto tam byl ten smajl. Jinak ja nevim kde ta trat vubec je

0 0
      • CZiko  

no podle mých informací už tam žádná není:-) těžko popsat…

0 0
        • Biker jak Pes  

Tak se to asi přes zimu zničilo. Já jsem tam jezdil přes léto a podzim skoro každý den a bylo to tam v super stavu, akorát jsem to jezdil v opačném směru, tedy nahoru, dolů to je pro mě moc velký adrenalin… :)) Počkej až bude tepleji, možná to tam zase někdo obnoví, protože to vypadalo docela dost slušně…

0 0
          • CZiko  

no prý jim to těsně před zimou všechno rozřezali hajní:-) ale kdoví… na vesnici se toho nakecá… musím si tam někdy zajet…

0 0
    • Máza  

V létě o prázdninách, jestli budu mít u babky bike, tak bych se tam zajel mrknout..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.