• FilipSka

mám vybrané tyto 3 modely: ciclosport CP29, Polar S120, Sigma Fit Wach. Prosím o vaše názory, příp. doporučení v cenové relaci do 3 tis.....

0 0
    • expen  

já mám Sigma PC15 zhruba rok a jsem velice spokojen.záleží co vše od toho čekáš nebo co potřebuješ aby to umělo.Mně tato hračička bohatě vyhovuje…

0 0
    • Palba  

Jedine Polar. Vse ostatni nema takovou presnost, neni tam tak kvalitni hrudni pas apod…

0 0
      • VA3  

Pokud vím, u Polarů nejde měnit baterka v hrudním pásu. Mám Sigmu PC14, přesnost je stoprocentní – porovnáváno v Ústavu sportovní medicíny oproti EKG …

0 0
        • Ravo23  

ale hej, uz par rokov ma polar pas wearlink, kde sa baterky menit daju

0 0
          • Sly  

Já bych to neřešil. Mám polar s710 a pás mi zatím drží už asi 2000 hodin.

0 0
    • orca  

Pokud od toho nechceš super přesné měření a ještě napojení na PC atd. Tak si počkej na nějakou „Lidl“ akci a kup tam tepák za cca 400 a jsi vysmátej. Já mám Sigmu mamina noname „Liedl“ a má tam víc funkcí a měří to naprosto stejně. To jen tak na okraj … A ten nápis Polar si tam můžeš taky napsat sám :-))

0 0
    • vašek11  

Mám Polar S120 a ůplná spokojenost se sigmou se to nedá srovnat zkoušel jsem PC15 je to jen taková hračka. Podle S120 se dá slušně trénovat.Výměna baterie v hrudním pásu se provádí výměným způsoben celého pásu cca 500 Kč.

0 0
      • BB  

jeste ze se nemusi menit cely pristroj, to by teprve byla vymena baterie

0 0
    • zombik  

Doporučujem Polar alebo Ciclosport. Sigma Fitwatch je hodne poruchovy model.

0 0
    • pegal  

ja mam toto www.zemebajku.cz/good.php?…

a plna nespokojenost ..

0 0
    • marco  

Já mám sigmu fit watch plná spokojenost jen jsem si myslel, že budu mít půls v naprostém klidu tak o dvacet tepů níž. Trochu mě to vyděsilo, ale jak jsem se dozvěděl je to normální. Pomohl mi dosáhnout lepších výsledků při snížené únavě po výkonu než předtím.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.