• Kubajz.1

prča nebo to myslej važně, před par měsici se o tom zminil kamoš, myslel sem si že je to uplna debilita ale už sem něco četl i na ruznych strankach. tak co vy na to?

0 0
    • cabbage  

tohle nevypada jako bikepark s lanovkou typu „Whistler“.....

0 0
      • Kubajz.1  

nene ja vim, že to neni myšlený až tak jako whistler (lanovky, mega kopce) nevim těch tatrovek by bylo asi vic :)

0 0
    • Radek Broz  

Myslej to vazne, ale jak se to momenalne vyvyji, netusim.

0 0
      • Kubajz.1  

fakt jo? Protože když se tak celkově kouknu na ministerstvo kultury a vubec pos/r/lance co tam seděj, nevidim to moc ružově že by se něco takovýho schválilo :-D

0 0
        • CZiko  

ale kdyby to schválili, tak bys je měl docela rád že jo? :-)

0 0
          • Kubajz.1  

to bych je měl hodně rad ale když sem tak uvažoval když už by se to rozhoupalo u nas všechno trva roky, uřady desetiletí. TAkže když by bylo štestí nebyli bychom o berličkách i tak asi mastný vstupný :-D

0 0
    • McBlacky  

si říkám už roky že by měli udělat lanovku na Cukrák a z něj postavit několik trailíku a shore pekel, kopec sice nic moc velkej, ale blízkost Prahy by to naplnila

0 0
      • Kubajz.1  

:)) jo jo jenže sme v ČR

0 0
        • Pá-dlista1  

No prave… tady se vsechno nacpe do Phy, aby to Blacky nemel daleko :)

0 0
          • McBlacky  

vždyt máš výborné spojení MHD, nebo alespon to realitky tvrdí když prodávají bydlení „tam u vás“ :)

0 0
      • fousac  

nahodou myslim, ze tam, by se toho veslo dost..

a druha stage by byla cikcak pres revnicak, prostoru dost a strane taky slusny..

0 0
        • McBlacky  

já si taky myslím že Trailů by bylo hafo, i třeba ten potokem k Vltavě. Tam by se dal postavit takovej Shore …

0 0
          • ice  

ten je qalitni,ale misto na dropy tam proste neni

0 0
            • Kubajz.1  

ale jak ot mužeš tak jasně tvrdit, že tam prostě neni misto na dropy, blbost ne

0 0
    •  

na kterejch ruznejch strankach si to cetl? ja na nic takovyho zatim nikde nenarazil

0 0
      • Radek Broz  

Ruzne se to suska;-) Myslim, ze treba na scottmtb.cz se o tom neco objevilo.

0 0
      • Kubajz.1  

ja konkretně sem ot nenašel, musel mi to předstrčit kamoš, kerej mi to potom tak řikal. BYlo to myslim na mtbs.cz a pak sem to slyšel tak všude možně oc se „šeptalo“ ale snad nikdo mi to ještě neřek na plnou hubu. Jako: Jo ele kamo na Šumavě se bude stavět megaprak- obdoba Whistleru."

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.