Rozdil mezi RS SID Race a RS SID Team...

13 nepřečtených
  • moratii

Mam nabidku na obe vidlice – je rozdil jen v zamykani na riditkach?…

0 0
    • sfinga  

jo

0 0
    • rarášek1  

Race nemá zámek vůbec a místo pružiny má takový podivný bazmek.

0 0
    • Mamutt  

Race je výrazně lehčí (cca 1300g), má tlumení Pure de Lite – místo locku je na pravé noze další ventilek pro nastavení tlaku na hladinu oleje (ovlivní odtržení vidlice z klidu). Takové velmi zjednodušené SPV. Vozím ji s maximální spokojeností…

0 0
    • vifon  

Potvrdzujem slova Mamutta. Mam Race '03 a Pure Delite funguje ako jednoduche SPV, je ale dost roboty nastavit si vidlicu podla svojej chuti.Su tam 2 vzduchove komory + vzduch do oleja a regulacia odskoku v pravej nohe. Tot vsjo. Inak nepatri medzi medzi „najtuhsie vidlice“ :-))Na novy bike dam urcite nieco tuhsie.

0 0
    • Duon  

Nazdar všetcia,

je to iba pokus, ale nemá náhodou niekto ztiahnuté logo resp. obrázok polepu vidlice rs sid 2006??

Ako píšem je to pokus ale pomohlo by mi to , lebo to nikde nemôžem nájsť. Myslím obrázok z netu, logo ok, aby som mohol tie polepy niekde dať vyrezať. ď

0 0
    • alinceb  

Vykopu tuhle tlející mrtvolu…:)

Našla by se nějaká dobrá duše se zkušenostmi se servisem a nastavenim Pure Delite tlumení?

Potřeboval bych info, kolik a jakého oleje tam patří (našel jsem si návod na stránkách RS, ale nějak mi to nefunguje) a jak by to mělo přesně fungovat.

Díky…:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.