• alexej

chci vidlici nejlépe s nastavitelným zdvihem od-do bytelnou atd.cena nerozhoduje poraďte prosím!

0 0
    • Lance  

s nastavitelnym zdvihem od 60 do 100 nebo od kvetna do rijna? nebo jak vlastne?

0 0
    • Lister  

tak s tou cenou by mě to fakt zajímalo, chtěl bych vědět, jak by se ti líbily kousky kolme 60–70 tisíc, to by tě ten optimismus přešel :)

0 0
    • Lance  

promin,napad jsem te v prvni pulhodine hajeni:)

0 0
    • Manas  

FOX, ale netusim model ani ceny. :-)

0 0
      • alexej  

fox talas rlc a dál?

0 0
        • goofy  

A ted si dame deli… nevim jestli ti to doshlo, ale furt si eshte nenapsal na co to chcesh pouzivat…

0 0
          • alexej  

mám hardtail s hone kromě brzd ty sou deore hydraulicky s xt kotoučema jezdim většinou lesní pasáže dost technický

0 0
        • Manas  

Napis na co presne ho ptrebujes. obcas se hodi na jakej ram, styl jizdy, vahu jezdce atd. Informaci je na tohle potreba dosti.

0 0
        • rich  

FOX Talas XTT Manitou Minute 4

0 0
    • wroum  

RS boxxer RIDE

0 0
    • nakata  

JARIN; JARIN; JARIN!!!!!!!!

0 0
      • alexej  

trek6500

0 0
        • wroum  

:-D

0 0
        • rich  

a neni tech 20.000 trochu malo Antone Pavlovici? co tam mas teraz za vidlu?

0 0
          • Hanz_Zlin_CB  

patrne nejakou mene kvalitni

0 0
          • alexej  

rock shox pilot c ta je shit

0 0
            • rich  

myslis, ze vyuzijes zmenu zdvihu? zvacsi sa Ti tym moznost vyberu, ak upustis od tejto „vymozenosti“

0 0
            • enjoy  

ty si chces koupit vidlici v cene celyho svyho kola?hmm… ty budes stejnej fajnsmekr jako ten s tractionem a vanillou:-)

0 0
              • alexej  

poradna vidle snad zustane !nebo ne?

0 0
                • enjoy  

rok,dva…:-)

0 0
                • alexej  

a vanilla je na sjezdy a enduro bez nastaveni zdvihu

0 0
                  • rich  

uff – pomaly s tymito sudmi tak sa zorientuj sam, co vlastne potrebujes a chces. ake narocne su tvoje „technicke pasaze“. bol som s niekolkymi ludmi z BF parkrat a az pri nich som zistil, ze som jazdil nula cela prt obtiaznost, napriek mojmu presvedceniu, ze som cool drsny :-) osobne by som vyberal nasledovne

• 32mm nohy
                    • zmena zdvihu max na 1–2× (90–110–130)
                    • R+C (ci uz nejake mudre alebo nie)
                    • vzduch/olej
                    • pripadne pevna osa
                    0 0
                • bolekkrutor  

co třeba Nixon?osobně jsem vždycky odsuzoval vzduchovku jen na xc,ale ten Nixon chodí fantasticky,navíc zdvih je plynule nastavitelný a tvrdost se nemění

0 0
                  • rich  

napriklad, ale na tom treku to bude ako past na oko

0 0
                  • lubos  

Nixon je fajn, ale vakla se i novej. To mi docela vadilo :(

0 0
                    • McBlacky  

no viděl jsem dva a oba ok… asi máš blbej kus :)

0 0
                      • hanz  

muj jako novej taky uplně v poho…ne že bych si ho nechal ale byl ok

0 0
                      • lubos  

No ja nevim, jak Nixon tak Black co jsem zkusil meli stejny problem. Mozna to neni vakl, ale tak mi to pripadalo :) Jednoduse bych se na tom bal jezdit :)

0 0
                    •  

co s tema kolama porad delate? ze vy na nich jezdite? :-)

0 0
              • Misiak  

hej, ked chces prudit aspon si zisti presne informacie. vanilla a versus :D okrem toho neviem co sa ti nepaci, pevnak ako pevnak… ;)

0 0
                • enjoy  

hehe:-).jsem taky nemusel mluvit o tobe ne?:-)). je to vec nazoru,ale zrovna ja jsem na tvoje kolo nevericne koukal a rikal si:NE,to ne,to se mi zda..:-O. :-D

0 0
                  • Misiak  

hmm, pochybujem ze sa tu nasiel dalsi sialenec co hodil na authora vanillu tak z toho usudzujem ;) jo, a nezda, je to pravda. btw nie si jediny co ziral :D

0 0
            • rich  

kup vidlu za 10 fikov a zbytok preinvestuj do upgradeu biku.

0 0
    • JIRA  

Manitou NIXON

0 0
    • visby  

pocuvaj padlistu… on vie o com hovori…

0 0
    • MartinXC  

Podle rámu – slušně by tam pasovala Reba, na lepší bych ani nepomýšlel. Ale nastavitelný zdvih je sračička dobrá do garáže a na hraní před domem. Pro ježdění je cennější lock, pokud vidli chceš nechat citlivou.

0 0
    • Dijck  

Vezmi pike…vyhovuje tomu co si popisal.A pokial viem, nieje tak vysoka ako nixon;)

0 0
      • kesu  

jo pike je super vidle ale na tohodle bika…spis bych vzal rebu nebo relevationa

0 0
    • goofy  

Tak a mame tu 55. prispevek, a nikdo se zas nic nedovedel… Klasicky bike-foracky thread… :o)

0 0
      • hanz  

člověk kterej se ptá a ani neví vlastně na co se ptá si nezaslouží vědět odpověd

0 0
        • TinkTink  

Jak muze vedet odpoved, kdyz nevi na co se pta? To neni logicky :)

0 0
        • goofy  

To jo, ja jen, ze tu zas fshichni tlachaji a vubec nevi o cem… :o) Asi by fakt chtelo udelat ten chat, bo uz ted neco najit v historii zacina byt umeni…

0 0
      • rich  

kua som mu napisal dost vzhladom na to, ze nespecifikoval ani prd :-D

0 0
    • Ice-goofy  

marzocchi jednu z nich bych vybral.. a budes spoko..

0 0
    • Ice-goofy  

Marzocchi marathon sl , MX pro race

0 0
    • McBlacky  

http://www.mtbr.com/…_78218.shtml tak když ta cena nerozhoduje :) ale stránky výrobce neznám, každopádně je to unikátní kousek…

0 0
    • McBlacky  

a navíc bych se vysral na laciný pózy jako cena nerozhoduej a začal radši pořádně jezdit… Reba, Talas, Minuta, maratonka… výběr je a

0 0
      • Lister  

…výběr je a navíc o pěníze mu jde přece především, jsem si říkal, že jen blafuje, člověk mu chce poradit a pak zjistí, že nenajde v prasátku ani 50 tisíc na vidlici :)))))

0 0
    • Tomcat  

USE, Risse, WhiteBrothers, FOES, PACE, AMP, Lefty

0 0
      • black.horse  

heh, některý ty slova se čtou hezky, ale zatím zůstavají jen v oblasti snů:-)

0 0
        • Mamutt  

Když je budeš dost hlasitě vykřikovat ze spaní, třeba ti něco z toho koupí, abys už dal po nocích pokoj :o)

0 0
          • black.horse  

tuhle metodu sem ještě radši nezkoušel:-) bojím se, že bych dostal paličkou na maso mezi oči:-D

0 0
        • Tomcat  

nahodou WhiteBrothers sem měl. Škoda, že pokud se opotřebujou gufera a těsnění je v ČR neopravitelná :-(

0 0
          • Pá-dlista1  

Jako kdybys to zkousel :)

0 0
            • Tomcat  

Jo zkousem a sehnal ;-) jenze cena byla stejna jak „nova“ DroppOff, no nato sem se vykaslal. Takze se m ji vratil (vratil ji bracha i se zbyytkem)

0 0
          • lubos  

nejde sehnat ani v obchode s guferami , pripadne v nejakem je objednat na zakazku (vyrobit) ?

0 0
            • Tomcat  

ano nějak vždycky vopravit jde všechno , otázka jestli to nějak, když nesečteš, není dráž než novější ze problémů, nebo novější ;-)

0 0
          • lubos  

Divam se na manual jedne z tech vidlic a vidim, ze skutecne existuje nekdo, kdo dela negativku jako nastavitelnou pruzinu. Chjo … proc , proc, proc to nemuzou delat vsichni :(

0 0
    • NSbiker  

Prijebana otazka:

1. nenapisal si na co ju chces, ci XC, DH
      2. kedze nemas nijaky limit tak ti poradim aby si si dal vyrobi nejaku od Showy alebo Kayaby za pol miliona
      3. zdvyh od hrusky po jablko?

Kedze tieto tri body povazujem za dost podstatne pri vybere vidli a ty si ich nenapisal tak odomna necakaj nejaku rozumnu odpoved, myslim ze radsej ani od nikoho…bodka

0 0
    • mawerick  

Leftynu… ;) kdyz cena nerozhoduje… ;) (ovšem jak jí dostaneš do rámu do už je druhá věc:) )

0 0
    • Ice-goofy  

Tak pro co jsi se nakonec rozhodl? :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.