• sir_mike1

Cau,mate nekdo zkusenosti s touhle vidli? Je to sice model 2005, ale mam moznost ji docela vyhodne koupit, dik.

0 0
    • sir_mike1  

To ji nikdo nemate? :-) To se mi ani nechce verit. Je to nejvyssi model Z1 roku 2005,takze nekoho mozna mate to QR. Kazdopadne budu rad za vase nazory.

0 0
      • goofy  

Co chces slyset? Chodit bude pekne, soudic podle toho, ze ma HSCV. A jestli ti nevadi ETA, tak do ni jdi…

0 0
        • sir_mike1  

No potreboval bych vedet jak je to s pevnosti, ale asi to bude v klidu, protoze ma pevnou osu. ETA mi nevadi, ted ji na vidlici mam.

0 0
          • goofy  

No 66 to nebude, ale co sem mnel moznost se na FR2 kratce (velmi kratce) projet, tak se mi zdala pevna dost…

0 0
            • sir_mike1  

o 66 sem uvazoval,ale na pevnaka to je zas moc

0 0
              • goofy  

Ja myslim, ze to bude fklidu vidle. Na pevnaka akorat. Ja osobne mam ted v planu Z1 Sport, pokud se zadari.

0 0
    • visby  

kamarat ju jazdi, mal som moznost ju par krat pomackat a chodila fakt super… on si ju tiez pochvaluje… chod do nej…

0 0
      • sir_mike1  

ja bych sel klidne do modelu Sport 06, ale vubec se mi nelibi ta stribrna barva :( Na mym ramu by to bylo jako pest na oko. Nevite,nedela se nahodou i v cerny?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.