• HonzaV

Mohl by mi nekdo poradit, jak smazat hodnoty prevyseni z tohotu computeru, chci ho vynulovat pro novy rok, vsechno se podarilo, jen nastoupane metry jsou porad v pameti. A to jsem nakonec i vyndal baterii, ale nejak v nem porad zustavaji.Dik.

0 0
    • Vilém  

Mel jsem stejnej problem s CM414,da se to vynulovat nejakou kombinaci tlacitek,kterou si ted samo nepamatuju.Jestli si vzpomenu,tak Ti to sem vecer hodim,mam to doma napsany.

0 0
    • MartinXC  

Někde zespodu je minitlačítko reset.

0 0
    • Gung-Ho  

Napsals 434M, což je asi překlep, protože je buď 434 ta je bez přenosu dat do PC a pak je 436M. Tu 436M mám a tam se smaže vše tak, že podržíš obě tlačítka a k tomu zmáčkneš ze spodu tužkou ten malej čudlík. Chvilku to trvá, na displeji Ti běžeji číslíčka a smaže se naprosto vše, včetně uloženejch dat. Takže je dobrý si poznamenat obvody kol, abys je nemusel znovu měřit:-). Předpokládám, že u tý 434 to bude stejný, jen se tam nebude mazat ta paměť

0 0
      • HonzaV  

Jedná se 436M, spletl jsem se. Dik za rady, povedlo se, problém byl v tom že se mi nedařilo zmáčknout 2 tlačítka a reset najednou, mám jen dvě ruce.:-)) Budu muset zapracovat na angličtině, protože jsem si v navodu špatně přeložil, že se to všechno zmačknout najednou…a ono to neni nutny Diky všem.

0 0
      • Paja  

Jen pro doplneni, CM434 se resetuje stisknutim AC tlacitka na spodni strane komjutru samostatne (bez soucasnyho stisknuti obou tlacitek).

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.