• hermes

Jaké máte zkušenosti s těmito gripy? Existují nějaké rohy do konců řidítek?

0 0
    • hermes  

Mám užší řidítka, které jsou navíc oversizové a objímky už nejdou dát dál, že když na ně namontuju klasické rohy, tak si rozhodím úchop,ideální by byly nějaké rohy co se dají zamontovat do konců řidítek. Nezná někdo nějaké???

0 0
    • TinkTink  

Mrkni se ke CaneCreek…Ti tam neco maj.

HOOK neber…mam je tu a jsou to uplny…no jak to rict slusne..no nic moc gripy :) – problem je v uchyceni na riditka…tato kombinace, ktera tam je, jednak nejde dat na riditka, ktery maj vnitrni prumer trosku vetsi – takze Hook s Point Speed Control nejsou kompatibilni :-D – a jednak nedrzi na 100% aby se to trosku neprotacelo i kdyz to utahnes fest na krev…

Takze tomuto se vyhni…mozna dobry tak pro turisty, kdyz nebudou chtit rohy.

0 0
      • hermes  

Ty by se mi líbily , netuší někdo kde by se daly sehnat? http://www.canecreek.com/…trol_ii.html

0 0
          • hermes  

Ty rohy jsou fakt krásný, ale 1390,– za né nedám. Neexistuje náhodou něco podobného, ale s trošku rozumější cenou??

0 0
            • Veeteck  

Point Hook :D

0 0
            • hermes  

Nemá někdo zkušenost s rohy Amoeba Vitra?

0 0
            • TinkTink  

Ne, neexistuje, taky jsem to resil :o))

Amoeby – pohoda…nic zvlastniho.

0 0
              • hermes  

No asi bych do Hooku šel kdych věděl, že neposouvají úchop více ke středu oproti klasickým gripům, protáčení bych vyřešil prostým přilepením (sekunďák) vzhledem k jejich ceně bych případnou výměnu neřešil, prostě bych je rozřezal.

0 0
                • kurýr na bajku  

JÁ MÁM TY HOOKY, ÚCHOP JE FANTASTICKEJ, ALE MYSLIM ŽE TOMU PROTÁČENÍ NEPOMŮŽE ANI VTEŘINOVÝ LEPIDLO, PROTOŽE PŘI NĚJAKÝM NÁRAZU JE PÁKA VYVINUTÁ NA GRIP OPRAVDU VELKÁ.

0 0
                  • hermes  

Nakolik se to protáčí?? Je to fakt tak hrozný, nebo jde spíš o to, že pruží?? Není posunut úchop více ke středu řidítek?

0 0
                    • TinkTink  

Hodne, zalezi na stylu jizdy. Ano a je to jeste horsi. Ne, fakt to nepruzi. Je hodne posunuty…

Zapomen na ne, ale jestli je chces, tak Ti je dam za nakup…aspon nebudes moc brecet :o)))

0 0
                    • kurýr na bajku  

ÚCHOP NENÍ NIJAK POSUNUT A JESTLI, TAK JEN MINIMÁLNĚ, SPÍŠ SE ŘÍDÍTKA O PÁR mm PRODLOUŽÍ. CO SE TÝČE TOHO PROTÁČENÍ, TAK JE TŘEBA SI UVĚDOMIT, ŽE VNITŘEK JE PLASTOVEJ A NE GUMOVEJ, TAKŽE KLOUŽOU FAKT FEST. BEJT TEBOU TAK UDĚLÁM NA TINK TINKA „BU-BU-BU“ A VON JE VYVALÍ ZA DAX, PROTOŽE BY JE STEJNAK NIKDY NEPRODAL :-p

0 0
    • Jogador  

Tak jsme použil vyhledávání, tak máte na ně někdo novej názor?

0 0
    • tim  

A co todle ? www.serfas.com/…e/DDBE.shtml Bohužel, nejbližší uvedený dovozce je ve Švýcarsku.

0 0
    •  

Ječňák je borec!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.