• lOlA

mam dotazek.ted v tydnu jsem si poprvy koupil mtb tretry-trosku se v nich vyznam ale nikdy jsem nepochopil nac jsou dole na podrazce u spice ty dve sroubovaci diry-normalne jsou zadelany takovejma dvema plochejma sroubama…vsak urco vite.dik moc

0 0
    •  

ty si s tretrama nedostal sroubovaci 4 koliky?

0 0
    • gadzo  

můžeš si tam přišroubovat špunty a hrát fotbal, kdyby tě už kolo nebavílo :-)

0 0
    • Liborek  

Dokoupíš dva kolíky a vylezeš každej kopec

0 0
    • Daf  

Myslim ze u treba Sidi se ty spunty musej dokupovat zvlast. Beztak vetsinou nejsou treba.

0 0
    • lOlA  

jasne dostal…uz jsem je tam i srouboval…mam Pearl Izumi Flouw Mountin…takze je to jen pro lepsi chozeni atd?a ty sroubovaci diry teda nemaji jinej smysl?(to pak nechapu k cemu to tam neni na pevno-to prece nemuze nicemu vadit)

0 0
      • JJ  

Treba me prekazej, kdyz jdu po dlazdickach z baraku, to je mistama dost o hubu

0 0
        • lOlA  

jasne takze je to jak u kterejch bot a kdo si na to zvykne…úproste jen tak vyberove…ok dikec moc

0 0
      • MARIN  

Napevno tam nejsou aby se dali vymenit-celkem rychle se opotrebi pokud clovek v terenu sem tam popobehne. Jinak pasujou tam aspon u nekterych i spunty do kopacek a ty jsou levnejsi.

0 0
      • Daf  

Ty spunty jsou do blata. Treba kdyz se drapes po sutracich je to s nema o hubu :)

0 0
        • náčelník  

A když se v nich projdeš (jako já) kamarádovi na baráku po jeho perfektním trávníku, tak je to taky o hubu :)

0 0
          • Pebe  

„Co tančíš, když máš na nohou pluhy!“ – Šimek a Grosman :-))

0 0
          • Meesha  

sem myslel, ze po novy plovouci podlace… :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.