• S-dzin

Může mi někdo prosím vysvětlit význam horizontálních (otevřených) patek? Na rámech A-Gang

0 0
    • Vilém  

Muzes z toho udelat singlespeed aniz by musel pouzivat napinaci kladku.Nebo pokud pouzivas kladku ci klasickej saltr,muzes menit v urcitem rozmezi delku zadni stavby.

0 0
    • Bleda tvar  

Ram s horizontalnymi patkami je pevnejsi v krute, vsetci co tvrdite ake je to na hovno, ze nema posuvatelny uchyt aj na brzdu tak o tom viete velke hovno, pretoze ked sa napina retaz, koleso posuniete tak o 1 max 2 milimetre a PLOCHA, ktorou sa dotykaju dosticky kotuca sa nemeni resp. sa zmeni o nebadatelnu hodnotu. Tolko k tomu

0 0
      • Tomcat  

Jasně nevíme proto singlespeed, nějakou dobu už vozím singlespeed a většina okolí, jinak ty 2 milimetry stačí k tomu aby destičky byly křijě sjetý.

Fajn a jak víš jaký tam ten člověk má převod? Protože na DJ nebo FMTB se zvolý nějaký malý převodník, opásá se to řetězem a zvolý dýlka řetězu pak posunu osu, nebo posunu osu pro delší nebo kraší rozvor a ten rozdíl v popunu mezi nekratší a nejdelší vzdáleností jak jsem koukal je v průměru na k tomu dělaných rámech cca 2 cm takže ty 2 milimetry je hodně velký optimizmus. Už je protože MTB řetěz se dá zkracovat a prodlužovat vždy minimálně o dva články.

0 0
        • Romus  

No já sem konkrétně u A.M. měl problém že na můj převod (32–16) jsem musel posunovat až o 1cm což je hodně a nebylo to zrovna dobrý i pro geo… a když sem to zkrátil tak to bylo zase strašně přeplý… no tak sem si musel rám trošku upravit flexou :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.