• náčelník

Nová česká firma: http://www.coowa.net/czech/lc.php?… Co vy na to?

0 0
    • tjuren  

Nechává mě to chladným, jen ten název zní foneticky docela legračně :-)

0 0
    • vojtechposmourny  

No, fs rám vypadá velmi dobře.

0 0
    • Pá-dlista1  

Kazdy pocin v teto oblasti vitan.

0 0
    • wroum  

nevypada to zle, ale nijak me to nepritahuje.

0 0
    • Hanz_Zlin_CB  

celkem pekny ale prave sedlam HT kinessise s 1,5 hlavovym a sem naprosto spokojen

0 0
    • goofy  

Vypadaji celkem pekne, ale nic pro mne…

0 0
    • Tomcat  

HT mě nějak neoslovuje. Ten FR vypadá pěkně, zavěšení je pěkný , tlumič je střední třída. Jediný co je divný je ta zadní osa. 135mm rozteč, průměr 10mm dutá osda je docela nestandart. Pro DH nasazení sjíš se prosazuje rozteč 150mm a průměr 10mm nebo 12mm.

Jinak opravdu každej přírůstek na trhu v ČR je výtanej. Protože to je tady docela šedý.

0 0
    • BorisFR  

Ten full se mi líbí, ale ocenil bych neintegrovanou hlavovku. Ale na druhou stranu VPP je prima věc ;-)

0 0
    • BoB  

No vážně by mě zajímalo co na ten systém odpružení říkají právníci u Giantu nebu u Santa Cruz. Ale třeba se to nedovědí :-))

0 0
      • Pá-dlista1  

Myslim, ze nerikaji nic, protoze VPP je preci neco „uplne“ jineho nez stejne systemy pred nim a meastro je taky „uplne“ jiny system. Takze tohle je pochopitelne taky „uplne jine“ a jeste „genialnejsi“. Tentokrat uz uplne bez chyb ;)

0 0
        • Streetch  

podla mna su modely v poho …a na ostatných veciach sa da dohodnut ci ???

0 0
          • Tomcat  

E podle me ses netrefil do tematu. Padlista narazel na ty systemy pruzeni

0 0
    • cabbage  

minulej podzim mi tvrdili, že po vánocích budou mít i enduro..

0 0
    • romachain  

http://dolekop.com/…wa-shoofly7

Co na něj říkáte? Hrozně mě lákají disciplíny, na který je takovýhle kolo postavený a tohle konkrétní kolo mě zaujalo.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.