• bishi

Máte někdo vlastní zkušenosti s tlumičem X-Fusion Glyde na systém LRS, který používá Merida? Když ano, tak jaké? Lze nastavit tlumení, pružení?

0 0
    • Pá-dlista1  

To delaji?

0 0
      • bishi  

Mají je na seznamu LRS tlumičů a na nižších modelech 2006

0 0
        • Pá-dlista1  

Aha 06. To se budou vubec dit veci. Vzduchovy tlumice od Suntouru a tak. Na to jsem zvedavej :) Jinak s tvym problemem nemuzu slouzit.

0 0
          • bishi  

Tak snad někdo jinej, potřebuji náhradu za German – A ......

0 0
            • tomPY  

Je to olej/pružina s nastavením spetného chodu.Osobne sa mi pozdáva lepšie ako German alebo Manitou.DT som zatial nemal.Struna je pomerne široká-občas som zaprel patou.Ale pokial viem je samostatne nepredajný.

0 0
              • bishi  

Na jakém rámu jsi ho jezdil?

0 0
                • tomPY  

Na Transmission-e.povodne tam bol German LRS lite.

0 0
                  • bishi  

Tak kdes ho koupil když je neprodejný, můžu-li se ptát?

0 0
                    • tomPY  

Je"samostatne nepredajný".Ale spolu s rámom(celým bikom) Mission Sport sa dá zohna?.Ale možno u vás ho Merida dodáva aj sólo.

0 0
          • lubos  

Ja treba uz ne :)

0 0
            • bishi  

A čím jsi nahradil ty?

0 0
              • lubos  

Ja mam GermanA puvodni model 2003, dokonce 2 .. takze zadne dalsi pokusy neee. Manitou SPV je imho slusny tlumic na tohle, ostatni ne.

0 0
                • bishi  

Kdo Ti na ně dělá servis? Jestli si ho děláš sám, jsou náhradní díly (O kroužky, těsnící kroužky)někde ke koupi?

0 0
                  • lubos  

O krouzky koupis v guferarne, olejove tesneni mi vymenili /poslou z Meridy, zbytek drzi. Servis si delam sam. Jednu svoji Meridu jsem pujcil, druhou jezdim … az ji dojezdim (spolocne s vidlici), koupim nove kolo na zavody. Vymenim vidlu, ram, a definitivne prejdu na kotouce. A taky pristi ram nebude Merida :)

0 0
    • bishi  

Tak v CR na Meridách nebudou…Na tento dotaz u dovozce Meridy: „Dobrý den, nemáte náhodou chybu u specifikace kola 2006 Trans mission sport v položce tlumič, kde vyobrazení (asi X-Fusion Glyde) neodpovídá napsanému (Manitou LRS SPV, 120mm ).“, přišla odpověď: Dobrý den, chyba tam není. Standardně Merida dává na tento model tlumič X-Glyde. Pro český trh ale budou kola vybavena tlumiči Manitou. Bohužel nemáme obrázek kola s tímto tlumičem.

S pozdravem

Marek Doležal Merida Czech

0 0
      • tomPY  

Pri cene 27 490.-sa mi to zdá nepravdepodobné,ale bodaj by to tak bolo.Mimochodom tie farebné kreácie ma hlboko sklamali.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.