• scret

Zdarek,chtel bych k mymu XC kolecku jeste neco s vetsim zdvihem tak cca 130–150mm nad kazdym kolem,neco co trosku vydrzi… Nikdy jsem nejezdil na FR kole,takze moje jizdni schopnosti odpovidaj XC jezdeni:))) Do uzsiho vyberu postoupili asi tyhle biky: Kona Coiler,Specialized Big Hit Sport a KHS AM 1000. Co byste mi doporucili???Pri­padne nejaky dalsi alternativy. Diky vsem za prispeni svoji troskou do mlyna:)))

0 0
    • aku  

Proc nepridat Giant Reign?

0 0
    • wroum  

big hit sport je fakt shit. KHS sem nikdy nevidel na vlastni oci. Coiler neni vubec spatnej, z toho cos nadhodil zdaleka nejlepsi

0 0
      • scret  

no ten Big Hit Sport neni nic extra ale vzhledem k cene…

0 0
    • Dijck  

suhlas s Wroumom, ber coilera..kym este je:)

0 0
    • nakata  

Spesl Big Hit1 2006, mozno este nejake lacne Haro, pripadne Scott Nitrous 30 – obchod.bikeshop­.sk/ 48k Sk cize cca 37k Kc..

0 0
    • goofy  

Z letoshnich modelu davam hlas Coilerovi. Ale mozna bych uz si pockal na modely 2006. Treba hodne dobre vypadaji modely Six od Norca. Sice sou to endurka, ale to je ostatne i Coiler…

0 0
      • scret  

nevim jak Six 06,ale ten letosni je bych rekl uz frycko ne?nebo se pletu??navic 20kg vaha,wow:))

0 0
        • vojtechposmourny  

Ten 06 trochu vyměknul, nebo alespoň mě se to tak jeví. Ale jinak sixe one bych bral ihned.

0 0
          • Pá-dlista1  

Na pristi rok jde Six spis do Endurka a nahrazuje ho rada Shore.

0 0
            •  

me prisel uz ten letosni spis jako enduro, nez fr… a ty plaste, co na to davali, to bylo spis na XC, nez enduro :-)

0 0
              • vojtechposmourny  

No, ten letošní mi přišel ze všech, co byly a příští rok budou nejvíc hozenej do freeridu.

0 0
              • scret  

enduro???wow,pa­nove,tak tedy bych asi chtel ehmm nejaky to endurko:)))

0 0
              • Pá-dlista1  

Jako akorat predni plast bych si na freeride predstavoval jinej… aspon to s nim jelo, ale moc nebrzdilo :(

0 0
            • vojtechposmourny  

No a to by mi vyhovovalo. Něco jako mam, ale s větším zdvihem.

0 0
      • Pá-dlista1  

Ram Norco Six 05 vcetne tlumice Fox DHX 3.0 je od 21.10.05 k mani za 24.990Kč… to jen tak pro inspiraci ;)

0 0
        • Tomcat  

Jo na poměry ČR sleva pěkná. Otázka jestli za zbytek jde poskládat bajka, kterej by byl vyváženej a taky slušně vypadal.

0 0
    • Tomcat  

Kona to jistí

0 0
    • JMT  

rb monster fr

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Pebe  

Při dnešním kurzu eura 1E=29,565Kč bych vzal tohle http://www.canyon.com/…s/index.html?b=59

0 0
      • scret  

wow,tak to je lahoda… popravde,az budu vybirat dalsi kolo na maratony tak Canyon Nerve XC 8 je muj favorit!!!

0 0
    • Komi  

Já si nemůžu pomoct, ale fully vypadaje divně … :-)

0 0
      • Pá-dlista1  

To ty taky a nepisu kvuli tomu prispevek. Co vase valcha? Jak se na ni perou onuce? ;)

0 0
        • cabbage  

nejak si troufas na cloveka co teprv pred par dny slez ze stromu… ehmm z HT :))

0 0
          • Pá-dlista1  

Ja mel fulla, kdyz ty jsi jeste neumel… ne to vlastne ani ted neumis. Proste uz davno. To ze se k nemu vracim znamena, ze je to dobre :) Btw. jsou stale discipliny, kde je pevny ram vyhodou… treba kategorie pevne ramy v DH :)

0 0
    • Dumbo  

preco nie Benest FR ?

0 0
      • scret  

hmm,nevim,asi se mi moc tak nelibi:(

0 0
      • Tomcat  

Benest není FR ,ale DH Benest nepočítá s přesmykačem Benest je jen rám a za zbytek se vejít de 50 je kryze pokud nikdo to nechce bazar

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.