Vista (Author) nebo Hooha Lady (Apache)

4 nepřečtené
  • lili

Potrebuji poradit pri vyberu krosoveho kola. Chtela bych aby bylo predevsim lehke, rychle, dobre ovladatelne s pohodlnym sedlem. Pradbezne mam vybranou Vistu (Stratos), Hooha Lady, popr. i Meridu 8700, ale ta ma razeni na packy (myslim, ze lepsi je otocna rukojet) a je dost tezka (13,1 kg)v po­rovnani treba s Vistou (11,95kg). Naopak Vista (Stratos) ma zase dost uzke riditka, tim padem horsi ovladani.

0 0
    • ravo  

S výběrem ti neporadím, ale v každém trošku slušném krámu ti sedlo i řidítka vymění za to, co ti vyhovuje. V tom určitě problém nebude…

0 0
      • lili  

muzes mi dat typ na nejaky takovy obchod? Napr v Kotve kdyz jsem se ptala, zda je mozne vymenit riditka, tak mi rekli, ze jedine kdyz si je koupim,…

0 0
        • ravo  

Vidíš, já jsem si zrovna myslel, že v Kotvě jsou ochotnější. Z mých skušností vyplývá, že prostě když si případně doplatíš rozdíl v ceně, tak to nebývá problém. Moc ti neporadím, prostě těch krámů budeš muset obejít víc. Obchod, kde ti vyjdou zaručeně maximálně vstříc je bohužel z Prahy dost daleko…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.