• slavekRM

Nevíte náhodou jaké jsou stránky výrobce Zoom, nebo kde bych si mohl něco přečíst o vidlici Zoom CH550AMS. Vím, že to není žádný zázrak(ba asi naopak). Je určena pro 11-letou dcerku. No prostě jí kupuji kolo a ona tam je a já o nic nevím. Předem dík.

0 0
    • myscho  

no ja mam Zoom 500 tracker druhym rokom a je to dobry shit, uz by sa zislo popozerat po niecom inom,ale je zase otazka kolko toho dcera najazdi, ja dam tak 4000km[v zime radsej plavam] a zatial mi to aj staci

0 0
      • myscho  

a stranky vyrobcu sme nejako neobjavili to sme tu uz preberali…

0 0
      • slavekRM  

No najezdí? Letos to vypadá tak na 1200–1500. Vím, že to není žádný zázrak, časem jí dám svojí starou. Jde mi jen o to, aby trochu fungovala. Možná mi můžeš něco prozradit o údržbě.

0 0
        • chobot  

časem jí dáš svoji starou?jako její mámu? :)) Ježíš,já mám dneska zase náladu..

0 0
    • Splinter  

Zoom neeeeeee, jedině pokud chceš závaží na kolo. Měl sem představec z pravé čínské oceli kerej vážil aspoň půl kila a navíc v něm byly řídítka nakřivo…

0 0
    • myscho  

no udrzba prakticky ziadna len obcas premazat.. a je dost tvrda ale zasa pri slapani v stoji do kopca sa ani nepohne [mam 59kg] myslim ze ak bude jazdit tie km co si pisal zeby jej to malo stacit, mna cyklistika chytila pred 2 rokmi a zatial to staci az tak si nestazujem aj ked jasne ze na nejaky tazky teren to nie je

0 0
      • myscho  

a ozaj co je to za znacka?
        co ja viem tak tu vidlu davaju CTM a Amulet

0 0
    • Hroch obojzhivelnyj  

www.hlcorp.com.tw Patrej po Hsin Lung Corporation. Ale ted mi to zrovna nechodi, a stejne tam toho moc nebylo.

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce