• Blackhawk1

Mam dotaz: koupil jsem si za 500 Kč sedlo Velo Plush (http://www.kasa.cz/index.php?…) na téhle stránce je jeho obrázek, já ho mám akorát v šedočerné barvě. Vevnitř je plněné gelem, dělené+díra uprostřed. Ale jak jsem byl s ním na jednom Maratonu, všiml jsem si, že všichni měli sedla, jenom takové placaté destičky a jenom já jsem měl takovou velkou kravajsnu. Takže mě zajímá jestli se toto sedlo vůbec hodí na MTB.

0 0
    • Fisi  

zaleži na vkusu ale jinak je to pro starší lidi zkus si pujčit od nekoho tenči a zkusit projet je to neco jineho…

0 0
    • Kuky  

Vyser se na ostatní. Záleží, jak se na tom jede tobě!

0 0
    • Blackhawk1  

Máte pravdu, záleží to jen na mně.

0 0
      • mars  

To sedlo som jazdil zo 2 roky a bolo v pohode. Ak nechces nieco lahsie a „pretekarskejsie“, je dobre.

0 0
    • Lister  

a kam jinam než na MTB bys ho dával. Neříkej mi že bys chtěl narvat půl kilový sedlo na silničku :o)

Má ho přítelkyně a moc si neztěžuje. Na mě je moc měkký, já ho prosednu a tlačí, ale pokud ti sedí tak se na design vykašli a jezdi spokojeně dál. Pokud ti sedí širší sedla a chtěl bys něco sportovnějšího tak se podívej co dělá WTB.

0 0
    • orca  

Pokud ti to sedlo sedí a po cca 2–3 hodinách tě nic nebolí je to OK . nenech se za každou cenu narvat do nějakého typu každému fše nevyhovuje. Okoukni profíky fšichni nemají jen „placaté destičky“ … Důležité je jak se ti bude sedět…

0 0
    • pos3k  

cca po 9000 km je u me zrale na vymenu, vydrzelo dost padu, natrzene je uz dost. Ted je jiz na nem jizda pro me utrpenim (do 50 km diky novym kratasum -biemme se to jeste da), uz koukam po jinem, mel jsem jej na puvodnim bike, nema jeste ten otvor.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz