• pos3k

zdar bajkerstvo, chtel jsem se optat na zkusenosti s timhle sedlem. Co jsem si vsiml tak je hodne davaji na canyony (ty se tu docela resily:-) Lehce zacinam posilhavat (asi pul roku) po vymene sveho podprdelniku, favoritem je selle italia SLR XC, zel neni dostatek financi :-( C2 genuine gel bych ted mohl sehnat do 11 stovek. Diky a zdar bajk

0 0
    • stefi  

Uz na nem par mesicu jezdim a prozatim jsou dojmy docela dobry – tedy neposilhavam po vymene. Je prijemne uzky, takze nic neprekazi pri slapani. Zadek boli velice unosne. Druhy den po delsi vyjizdce je neprijemnych prvnich 500 metru, pak uz je to normal. Asi bych vzhledem k cene doporucil.

0 0
    • vojta  

Co zadek, to nazor. Pro ten muj je urcite lepsi nez SDG na GT (nebo ze by to bylo tim ze SDG je na HT …? :) ), ale nejevi se mi jako idealni. Ja naopak posilhavam po Fizik Nisene CP3 ev. WTB Laser V Team. Az dosilham, bude C2 za primereny peniz k mani.

0 0
      •  

WTB Lazer V Team – nejlepší sedlo co jsem jezdil, narozdíl od vychvalovaného Fizik Dolomity, kde mě po 50km tak bolelo pozadí, že jsem skoro ztratil chu? k dalšímu ježdění. Ahoj

0 0
        • Paja  

A co ta synteticka kuze, neni to neprodysny? Jeste se mi zda, ze WTB maji tech svu nejak zbytecne moc.

0 0
    • Charlie_R  

sedlo jsem ted resil dlouhou dobu, Pells Bes absolutni peklo:(, premyslel jsem nad Fizik Nisene CP3, ale nakonec jsem koupil Bontrager CRZ+ Race a max. spokojenost(i vzhle­dove) – cena 890,–

0 0
    • samotar  

jezdím C2 genue gel už měsíc. Je to sportovní sedlo a tedy i přiměřeně tvrdé na delších kopcích mě bolel zadek. Pořídil jsem si kalhoty Pearl izumi a teď už nemám problém.

0 0
    • SNAIL  

Jezdím na něm od května, ideální není, ale jezdit se na něm dá dobře

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.