• winetou

nedávno som sa naň zlakomil ze celkom dobru cenu (1300 sk) ale poviem vám je to blato ! Možno na nejakého XC twigi šviháka by bol,ale mne na tu Konu moc nesedí kua – makký do krutu,čo mi dos? degraduje moju hovado fox forx vidlicu . Šlo mi o to dosta? volant trochu nižšie a pri dlžke 130mm, som nič iné v tejto našej SR nezoznal a to som sia ja blbec dal.. Aký predstavec podla vasich skusenosti je pevný (130mm), s nizkym sklonom a neváži kilo?

0 0
    • visby  

jak to prosim ta citis, ze to je „mekky do krutu“?

0 0
      • Pavlos  

Jestli nema meke riditka

0 0
        • visby  

toto tiez nepocitis… bud som nejaky balvan, alebo co, ale jediny rozdiel v pevnosti na vidle/rajdoch som citil ked som prestupil na pevnu osu…

0 0
    • MartinXC  

Na Foxku jedině Thomson (ale taky tuhý výplet, jinak je vidět, jak si přední kolo jede svou cestou :-)

0 0
    • kungpao  

Sevas Winetou, pošli mi na seba maila, mám pre teba bohový predstavec značky Pazzaz, nemaš šancu niečo s ním spravi?, 10 mm, 5stupňov skon a dvojstranový nápis, t.j. keď ho obrátiš na negatívny sklon tak vidno nápis normálne. A je čiernej farby, spolu s vlaštovkami Syncros ho dávam za 1500,– SKK, obe sú matná čierna. Vopred sa ospravedlňujem za reklamu, ale nedá mi .

0 0
      • winetou  

dik za ponuku,ale potrebujem 130mm. Inak volant mam race face a poznam ten krut tak,ze œ kolesom medzi nohami ( :) ) zatočím volantom do strán a ten rozdiel oproti predchádz.pred­stavcu cítiš zneď!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.