• croscountry

Sľúbil som, že sa pochválim, keď budem ma? foto. Už je pridané. Ako HT-lista som bol zo zdrav. dovodov nútený buď nejazdi? terén, alebo si zadováži? fulla. 2 mesiace som študoval recenzie na rámy a tlmiče. Nakoniec je to GT idrive 5. Na hodnotenie je ešte skoro (mám ho iba dva týždne), ale zvezenie je to parádne. Nehúpe sa pri jazde do kopca, iba pri nerovnostiach terénu. Na asfalte v sede chodí tlmič cca 1–2 mm. Na záver: myslím, že ak to financie dovolia, netreba sa bá? fulla. Je to úplne niečo iné. A nepýtajte sa ma na prípadné porovnania, je to moj prvý full.

0 0
    • lubos  

kolko tento ram vazi komplet s tlmicom, hlavovym(alebo bez) ?

0 0
    • croscountry  

Niekto sa pýtal, už neviem kto, keď som ho skladal aby som napísal ako pracuje vidla. Pri doporučenom nastavení pracuje pekne v zjazdoch, pekne žehlí. Po rovine, alebo do kopca je o máličko tvrdšia, než som si povodne predstavoval, ale nie je ešte úplne zabehaná. Keď ju nafúkam na 2/3 dopor. tlaku, tak chodí krásne jemne, odfiltruje aj minimálne nerovnosti. A ETA je v strmšom stúpaku tiež pekná vecička.

Ešte by som chcel poďakova? všetkým, ktorí sa na BF podieľali na zostavovaní tejto mašiny. Myslím, že sa nám to spoločnými silami veľmi dobre podarilo.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.